enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5807
EURO
34,6753
ALTIN
2.521,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Elon Musk’tan ters köşe! Apple merkezine gitti

Elon Musk’tan ters köşe! Apple merkezine gitti
01.12.2022 09:23
A+
A-

Son günlerde Apple’a yönelik eleştirilerini artıran Elon Musk, şaşırtıcı bir ziyaret gerçekleştirdi. Twitter’dan yaptığı paylaşımda, Apple CEO’su Tim Cook’la birlikte Apple’ın genel merkezinde olduğunu gösterdi. Musk, Apple Park’tan övgüyle bahsetmesiyle de dikkat çekti.

Elon Musk ve Tim Cook Apple Park’ı gezdi

Epic Games’in App Store’un tekelleşmesini ele alan parodi videosunu retweet eden Musk, ayrıca Apple’ın reklam oranlarını düşürdüğünü söylemişti. Twitter üzerinden Apple’a demediğini bırakmayan Elon Musk, fikrini değiştirmiş gibi görünüyor.

Ayrıca Apple’ın Twitter uygulamasını App Store’dan kaldırmak istediğini iddia eden milyarder isim, paylaştığı tweette, “Apple ayrıca Twitter’ı App Store’dan kaldırmakla tehdit etti, ancak bize nedenini söylemedi” dedi.

Twitter, iOS’a veda mı ediyor? Elon Musk açıkladı

Twitter, iOS’a veda mı ediyor? Elon Musk açıkladı

Elon Musk ve Apple arasında neler oluyor? Musk’a göre Apple, Twitter’ı App Store’dan kaldırmakla tehdit etti.

Elon Musk’ın son paylaşımı ise kafaları karıştırdı. Tim Cook’la birlikte Apple Park’ı ziyaret eden Musk, “Beni Apple’ın güzel Genel Merkezi’nde gezdirdiğiniz için teşekkürler” ifadelerini kullandı. Tim Cook ve Musk’ın bir araya gelme sebebi ise belirsiz.

Musk ayrıca birkaç gün önce olası bir akıllı telefondan bahsetmişti. “Twitter’ın Apple ve Google’ın uygulama mağazalarından yasaklanması durumunda kendi telefonumu üreteceğim” ifadelerine yer vermişti.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Reuters tarafından rapora göre, Twitter’ın aktif kullanıcılarının çoğu Instagram ve TikTok’a geçti. Analistlere göre Musk, Twitter’daki aktif kullanıcı sayısını artırmak için sosyal medya platformundan yasaklanan kişileri affediyor.

Peki siz Elon Musk ve Apple hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.