enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5995
EURO
34,7919
ALTIN
2.496,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
22°C
KKTC
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
27°C

WhatsApp’tan 21 yeni emoji geliyor! İşte görüntüleri

WhatsApp’tan 21 yeni emoji geliyor! İşte görüntüleri
03.12.2022 23:22
A+
A-

WABetaInfo, bugün blog hesabından paylaştığı yazısından WhatsApp’ın 21 adet yeni emoji üzerinde çalıştığını duyurdu. Aynı zamanda ek olarak bünyesinde barındırdığı 8 adet emojinin de tasarımı değiştirerek baştan yarattı. Peki WhatsApp’ın tasarladığı yeni emojiler arasında neler var ve hangi emojilerin tasarımını yeniledi? Haberin ayrıntılarına hep birlikte göz atalım.

WhatsApp’a sonunda klasik pembe emoji de geliyor

WABetaInfo, bugün blog hesabından paylaştığı yazısında Android 2.22.8.8 WhatsApp güncellemesinde 21 adet yeni emoji fark ettiğini duyurdu. Bu emojiler arasında aşağıda yer alan görseldeki gibi şaşkınlık ifadesi, yeni renkte kalpler ve çeşitli hayvanlar bulunuyor.

WhatsApp 21 yeni emoji

Yeni emojiler arasında en çok dikkat çekeni ise pembe kalp emojisi oldu. Çünkü özellikle sosyal medya platformlarında ve WhatsApp kullanıcıları arasında klasik bir pembe kalp emojisi olmaması sık sık gündeme geliyordu. Yani WhatsApp kullanıcıları sonunda klasik bir pembe kalp emojisi kullanabilecekler.

WhatsApp, iOS kullanıcıları için yeni bir fonksiyon üzerinde çalışıyor

WhatsApp, iOS kullanıcıları için yeni bir fonksiyon üzerinde çalışıyor

Anlık haberleşme uygulaması WhatsApp, tarihe göre mesaj arama özelliği üzerinde çalışıyor! İşte detaylar…

WhatsApp, yeni ekleyeceği 21 adet emoji haricinde ek olarak mevcut durumdaki 8 adet emojisini de baştan tasarladı. Bunlar arasında yalvaran yüz emojisi ve gözleri yaşla dolmuş emoji de yukarıdaki görselde de göründüğü gibi yer alıyor. Yeni emojilerin WhatsApp için kararlı sürüme ne zaman geleceği ise şimdilik belli değil.

Anlık haberleşme uygulaması, ek olarak masaüstü sürüm için son zamanlarda birçok yenilik test etmeye başladı. Gruplar için Sessize Alma Kısayolu ve Aramalar sekmesi test aşaması bittikten sonra WhatsApp masaüstü sürümde yerlerini alacak. Sessize Alma Kısayolu, fazla bildirim gelen WhatsApp grubunun bildirimlerini hızlıca devre dışı bırakmaya yarayacak. Aramalar sekmesi sayesinde de arama geçmişi artık masaüstünde de görünecek.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? WhatsApp’ın yeni tasarladığı emojileri nasıl buldunuz ve gelmesini istediğiniz emojiler var mı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.