enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3605
EURO
34,9640
ALTIN
2.325,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Parçalı Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

The Witcher oyunu için yolun sonu!

The Witcher oyunu için yolun sonu!
07.12.2022 22:20
A+
A-

Andrzej Sapkowski’nin aynı isimli kitap serisine dayanan The Witcher kısa sürede hem oyunları hem de dizisi ile kısa sürede popülerlik kazandı. Bu süreçte The Witcher için birçok oyun piyasaya sürüldü. CD Projekt RED tarafından ortaya konan Gwent ve The Witcher: Monster Slayer da bu oyunlardan bazıları.

The Witcher: Monster Slayer ve Gwent için yolun sonu

2018 yılında Windows, PlayStation 4 ve Xbox One platformları, 2019’da iOS ve 2020’de Android için geliştirilen, ücretsiz bir kart oyunu olan Gwent topluluk tarafından büyük beğeni kazanmış durumda. Ancak şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, 2023 yılından sonra gelecek bir güncelleme ve kart havuzuna gelecek yeniliklerden sonra oyuna olan destek kesilecek.

Ancak yine de Gwent topluluk tarafından yaşatılmaya devam edebilecek. CD Projekt RED topluluğa oyunu kendi adına desteklemek için gereken araçları vereceğini duyurdu. Bu araçlar, oyuncuların yeni içerik eklemesine veya büyük değişiklikler yapmasına izin vermeyecek yalnız bunun yerine oyuncuların dengeleme sorunlarını çözmelerine olanak sağlayacak.

Microsoft, Nintendo’ya Call Of Duty getirecek!

Microsoft, Nintendo’ya Call Of Duty getirecek!

Microsoft, Activision’ın CoD serisini getirmediği Nintendo’ya Call of Duty oyunlarını getirme sözü veriyor!

Tüm bunlarla birlikte Gwent bir süre daha yaşamaya devam edecek gibi görünse de geleceği oldukça belirsiz durumda. Diğer yandan CD Projekt grubunun bir parçası olan Spokko tarafından geliştirilen artırılmış gerçeklik ile rol yapma oyunu olan The Witcher: Monster Slayer oyunu için ise yolun sonu glmiş durumda.

Witcher oyunu için yolun sonu

The Witcher: Monster Slayer, tdiğer artırılmış gerçeklik oyunları ile aynı kaderi paylaşarak gelecek yılın Haziran ayında bizlere tamamen veda edecek. 31 Ocak 2023’e kadar Play Store’dan indirilebilecek olan oyun 30 Haziran 2023 ile birlikte ise piyasaya veda edecek.

2022 yılı CD Projekt RED için oldukça başarılı geçti. Üçüncü çeyrekte rekor satış rakamlarına ulaşan şirket, daha fazla kârlılık için bazı projelere ise veda ediyor gibi görünüyor. Peki siz artık desteği kesilen The Witcher oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.