enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5807
EURO
34,6753
ALTIN
2.521,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Z Flip 4 rakibi OPPO Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu!

Z Flip 4 rakibi OPPO Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu!
08.12.2022 15:57
A+
A-

OPPO‘nun çok yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy Z Flip 4 rakibi Find N2 Flip modeli için geri sayım başladı. Çinlik şirket, yeni modelle birlikte katlanabilir telefon pazarında üst sıralara tırmanmak istiyor. Cihazla ilgili son dönemde birçok sızıntı söz konusu. Daha önce canlı görüntüsü ve kilit özellikleri belli olan cihazın şimdi de tanıtım tarihi ortaya çıktı. OPPO Find N2 Flip ne zaman tanıtılacak?

OPPO Find N2 Flip teknik özellikleri

OPPO, kısa bir süre önce 14 Aralık – 15 Aralık tarihleri ​​arasında, markanın amiral gemisi akıllı telefonlarının tanıtılacağı OPPO Inno Day 2022 adlı yıllık teknoloji konferansını düzenleyeceğini duyurdu. Bir süredir sızıntılarla ve iddialarla gündemde olan Find N2 Flip modeli de bu tarihler arasında kullanıcıların karşısına çıkacak. Öte yandan aynı etkinlikte Galaxy Z Fold 4 rakibi Find N2’nin de vitrine çıkması bekleniyor.

OPPO, Apple ve Huawei’den sonra kendi işlemcisini yapan akıllı telefon üreticilerinden biri olmayı başardı. Yapay zeka uygulamalarında ve görüntü işlemede oldukça iddialı olan MariSilicon X, Find N2 Flip modelinde karşımıza çıkacak. OPPO, MariSilicon X NPU ile birlikte Dimensity 9000 işlemci kullanacak.

Katlama izi yok! OPPO Find N2 Flip kanlı canlı görüntülendi

Katlama izi yok! OPPO Find N2 Flip kanlı canlı görüntülendi

Aralık ayında tanıtılacağı tahmin edilen OPPO Find N2 Flip modelinin teknik özellikleri ve videosu ortaya çıktı.

MediaTek Dimensity 9000; bir adet 3.05 GHz Arm Cortex-X2 performans çekirdeği, üç adet 2.85 GHz Arm Cortex-A710 ve dört adet 1.8 GHz Arm Cortex-A510 verimlilik çekirdeği mevcut. Grafik arabirimi tarafında ise 10 çekirdekli Arm Mali-G710 bulunuyor. MediaTek, grafik arabiriminde bir önceki nesle kıyasla 4 kat performans artışı olduğunu belirtiyor.

Find N2 Flip‘in FHD+ çözünürlüğe sahip 6,8 inç katlanabilir E6 AMOLED panele sahip olması bekleniyor. Bunun dışında 32 Megapiksel Sony IMX709 özçekim kamerasına ev sahipliği yapacak. Katlanabilir cihazın arka tarafında 50 Megapiksel Sony IMX890 birincil kamera ve 8 Megapiksel Sony IMX355 ultra geniş lens yer alacak. Find N2 Flip’in kapak ekranıysa 3,26 inç boyutunda olacak.

Cihazda 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB’a kadar dahili depolamayla kullanıcıların karşısına çıkacak. Ayrıca 44W şarj hızlarını destekleyen 4.300 mAh’lik bir pile ev sahipliği yapacak. Kutudan çıkar çıkmaz Android 13 tabanlı ColorOS 13 çalıştıracak modelde parmak izi okuyucu yan tarafa konumlandırılacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.