enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5836
EURO
34,6522
ALTIN
2.527,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Daha ucuz ve daha küçük! Karşınızda DJI Mini 3

Daha ucuz ve daha küçük! Karşınızda DJI Mini 3
10.12.2022 17:10
A+
A-

Büyük film stüdyolarından ziyade dijital video içerik üreticileri internet içerisinde büyük bir alan kaplamaya başladığından beri, son kullanıcıya ulaşan ürünler önemli oranlarda gelişmeye başladı. Bu ürünler arasındaki kategorilerden birisi de drone sektörü. İşte karşınızda DJI markasının yeni ürünü DJI Mini 3!

İşte uygun fiyatlı DJI Mini 3!

Zamanında helikopterli operatörlerin yaptığı işi amatör bir kullanıcının yapabilmesine olanak sağlayan drone teknolojisi, son geldiği nokta itibariyle bir hayli heyecan verici. Öyle ki avuç içi boyutundaki ürünlerin yüksek çözünürlükte video çekebildiğini görüyoruz.

DJI Mini 3

DJI Mini 3, şirketin üst segmentde konumlandırdığı yüksek fiyatlı drone modellerinin aksine uygun fiyat vadediyor. Uygun fiyatlandırmanın karşılığı olarak da bazı yüksek seviye özelliklerden feragat ediliyor.

Fotoğraf makinesi gibi! İşte Xiaomi 13 Ultra’nın kamera özellikleri

Fotoğraf makinesi gibi! İşte Xiaomi 13 Ultra’nın kamera özellikleri

Sektörde sızıntılarıyla ön plana çıkan Digital Chat Station, yaklaşan Xiaomi 13 Ultra modelinin kamera özelliklerini gözler önüne serdi.

DJI Mini 3, 4K çözünürlükte 30 fps’ye kadar video kaydedebiliyor. HDR video kaydedebilen drone, aynı zamanda üzerindeki kamerasını 90 derece döndürebiliyor ve bu sayede gerçek 4K çözünürlüklü dikey video çekimine de izin veriyor. Çift ISO desteğiyle birlikte düşük ışıkta çekimler yapabilen Mini 3, 12MP çözünürlükte fotoğraflar da yakalayabiliyor.

Ancak DJI Mini 3, uygun fiyatın bir götürüsü olarak abisi Mini 3 Pro’da da gördüğümüz nesne takibi özelliğine destek vermiyor. Ayrıca cihazın ön ve arka tarafında tarama sensörleri de bulunmuyor.

Uçma iznine ihtiyaç duymuyor!

Şirketin diğer “Mini” modelli drone modelleri gibi DJI Mini 3, 249 gram ağırlığı ile 250 gram ağırlık sınırınını geçmiyor, bu sayede birçok bölgede herhangi bir uçuş izni gerektirmiyor. Bütün bu detaylara ek olarak cihaz Quickshots, Helix, Rocket, Circle gibi drone kullanıcılarının işini pratikleştirecek kolay çekim modlarını da destekliyor.

DJI Mini 3, kumandalı haliyle 699 dolar, tek başına ise 469 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Ürünün Türkiye’ye ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

Peki siz DJI Mini 3’ü nasıl buldunuz? Fiyatına oranla sunduğu özellikleri beğendiniz mi? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.