enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
23°C

Türk-Sen 68 yaşında

Türk-Sen 68 yaşında
13.12.2022 12:52
A+
A-

Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen) Başkanı Arslan Bıçaklı, Türk-Sen’in, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emek ve barış yolundaki çizgisinden hiç şaşmadan yoluna devam edeceğini belirtti.

Bıçaklı yaptığı yazılı açıklamada, 14 Aralık 1954 yılında kurulan Türk-Sen’in, 68’inci kuruluş yıl dönümünü gururla kutladığını ifade ederek, federasyonun, 68 yıldır başta üyeleri olmak üzere emek sınıfına ve halka hizmet vermeye devam ettiğini kaydetti.

Bıçaklı, federasyonun kuruluşundan bugüne kadar hür ve demokratik düşünce yapısıyla gerek ülkede gerekse uluslararası platformlarda, Kıbrıs Türkü işçisinin ve emek sınıfının sesi olmaya devam ettiğini ifade etti.

Bıçaklı, federasyonun ayrıca gerek üye sendikaları ile gerekse Sendikal Platform ve BMBP ile çalışanların ve halkın haklarını korumak ve geliştirmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada en ön saflarda mücadelesine devam edeceğini belirtti.

Federasyonun 68 yıldır ülkede emek sınıfına verdiği hizmetlerle çalışma hayatının her noktasında taraf olduğunu ve emekçilerin hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek için onurlu mücadelesine devam ettiğini kaydeden Bıçaklı, Türk-Sen’in, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emek ve barış yolundaki çizgisinden hiç şaşmadan yoluna devam edeceğini vurguladı.

Bugüne kadar Türk-Sen’e hizmet veren bütün yönetici ve üyelere teşekkür ederek, bu uğurda hayatını kaybedenleri saygıyla anan Arslan Bıçaklı, üyelerin 68’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı. Bıçaklı ayrıca, tüm çalışanların ve halkın yeni yılını da kutlayarak, mutluluk ve sağlık diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.