enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
23°C

Samsung, Dünya Kupası’nı tema edinerek Apple ile alay etti

Samsung, Dünya Kupası’nı tema edinerek Apple ile alay etti
16.12.2022 07:52
A+
A-

Samsung, geçtiğimiz aylarda çıkardığı bir reklam filmiyle Apple ‘ın katlanabilir akıllı telefona sahip olmamasıyla alay etti. Akıllı telefon pazarının iki başarılı oyuncusu, katlanır akıllı telefon konusunda yeniden ters düştü. Samsung’un Dünya Kupası’nı de temalı aynı konudaki ikinci reklam filmi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Samsung, katlanabilir telefonlar konusunda Apple ile alay etti

Apple, yeni bir teknoloji ön planda olduğunda hemen yönelmek yerine daha çok onun zamanla oturmasını bekliyor. Bu nedenle teknoloji devi, katlanabilir akıllı telefon modelini henüz pazara sunmuş değil. Fakat bu konu hakkında çalışmalara başlayacağı söylentileri mevcut. Ezeli rakibi Samsung ise bu durumdan faydalanmak adına yakın zamanlı olarak iki reklam filmi yayınlayarak Apple ile alay etti.

Samsung katlanabilir akıllı telefon modelleri

Samsung’un alay ettiği ilk reklam filminde Apple müşterileri odak noktası oldu. Apple’ın katlanır telefon teknolojisine geçmesini bekleyen bir müşteri, artık Samsung’a geçtiğini ve bu markada her şeyin zaten olduğunu ve beklemesine gerek kalmadığını söylüyor. Firma, bu şekilde iPhone kullanıcılarının kendilerine yönelmesi için teşvik etmeye çalışıyor.

Android 13 rüzgarı! Bir Samsung modeli daha One UI 5.0 aldı

Android 13 rüzgarı! Bir Samsung modeli daha One UI 5.0 aldı

Android dünyasında gelişmeler devam ediyor. Samsung, Galaxy A71 5G için Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesi veriyor.

Samsung’un ikinci reklam filminde ise katlanabilir akıllı telefonların Dünya Kupası’nı izleyen seyirciler olduğu bir animasyon paylaşıldı. Reklamda yer alan katlanabilir Samsung telefonlar, Dünya Kupası’nda tezahürat yapıyor. Bu sırada katlanamayan iPhone’lar ise yere düşüyor. Reklam filmi, ilk olarak Samsung’un Weibo hesaplarının birinde ortaya çıktı. Hemen ardından TikTok ve Twitter üzerinde de paylaşılmaya başlandı. Samsung, bu reklam filminde de “birlikte katlanma zamanı” diyerek Apple ile alay etti.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Öte yandan Samsung, katlanabilir akıllı telefon pazarını domine ederken Apple’ın da bu pazara bir iPhone sunmak istediği konuşulanlar arasında. Ek olarak da bu konuyla ilgili Apple’dan herhangi bir karşı atak gelmedi.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Apple sizce katlanabilir akıllı telefon pazarına girme konusunda geç mi kaldı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.