enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5836
EURO
34,6522
ALTIN
2.527,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Sony PlayStation 5’in yeni kolu DualSense Edge elimizde!

Sony PlayStation 5’in yeni kolu DualSense Edge elimizde!
24.01.2023 05:19
A+
A-

Sony, PlayStation 5 kullanıcılarının daha fazla özelleştirme yapabilmesine imkan tanıdığı DualSense Edge kablosuz kontrol cihazını tanıttı. Yeni özellikler ile karşımıza çıkan DualSense Edge, belirli butonları yeniden eşleme ve devre dışı bırakma gibi özelleştirilebilirlik sunuyor. DualSense Edge inceleme videosu sizlerle.

Sony DualSense Edge elimizde!

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Joysticklerde her oyun için farklı hassasiyet ayarı imkanı tanıyan yeni model, joystick sınırlarını belirleme özelliğine de sahip. Şirketin kullanıcılara sunduğu bir diğer özellik ise profili oluşturabilme. PlayStation 5 oyuncuları, satın aldıkları yeni kontrolcüde 5 farklı profil oluşturabilecek. Bununla birlikte Sony, kullanıcılara farklı joystick satın alma imkanı sunacak.

DualSense Edge

Tüm bu özelliklerin Fn düğmesiyle kullanılabilmesini sağlayan şirket, oyun ve sohbet seslerinin ayarları için ayrı bir kullanıcı arayüzü sunacak. Önceden ayarlanmış kontrolcü profillerini arasında geçiş yapabilecek ve oyun oynarken yeni profil oluşturup test edebileceksiniz.

Oyuncuların kontrolcüyü daha iyi tutabilmesi için 3 farklı stick caps (standart, yüksek kubbe ve alçak kubbe) sunulacak. Ayrıca arka kısmındaki butonları da değiştirilebilir hale getiren Sony, tamamen özelleştirilebilir bir ürün ile karşımıza çıktı.

PSVR 2 için heyecanlı bekleyiş! Yeni oyunlar duyuruldu

PSVR 2 için heyecanlı bekleyiş! Yeni oyunlar duyuruldu

PlayStation VR 2 için yeni oyunlar duyuruldu. Sony, aksiyondan simülasyona kadar birçok farklı kategoriden 13 oyunu VR gözlüğe getiriyor.

Dahili mikrofon, hareket kontrolleri gibi temel DualSense özelliklerine sahip olan ürün, USB Type-C kablo ve arka kısımda yer alan butonların yedekleriyle birlikte satılacak. Sony PlayStation 5 kullanıcıları yeni kontrolcüyü 6.599 TL ön sipariş fiyatı ile satın alabilecek.

Sony DualSense Edge kablosuz kontrol cihazı özellikleri

  • Standart PS5 kumandası ile aynı boyutta, elin aldığı şekil bozulmuyor.
  • Ayarlarınızı hızlı bir şekilde değiştirebileceğiniz özelleştirme menüsünü açmak için oyundayken Fn (fonksiyon) düğmesine ve Seçenekler düğmesine basmanız yeterli.
  • En sevdiğiniz oyunların kontrol düzenini, ihtiyacınız olan komutların her zaman tam olarak olmasını istediğiniz yerde olacağı şekilde özelleştirebilirsiniz. Düğme yapılandırmalarınızı oyuncu profilinize kaydedin ve oyununuzdan ayrılmadan profiller arasında geçiş yapın.
  • Ayarlanabilir tetikler: İnce bir şekilde ayarlanmış girişler için çubuk hassasiyetinizi, çubuk ölü bölgelerini ve tetik ölü bölgelerini yapılandırın ve hatta tamamen özelleştirilmiş bir oyun deneyimi için titreşim yoğunluğunuzu ayarlayın.
  • İdeal kontrol ayarlarınızı bulduktan sonra, bunları benzersiz profillere kaydedebilir ve anında değiştirebilirsiniz.
  • PS5 dışında PC ile de uyumlu.
  • Dahili mikrofon ve Type-C bağlantı noktası.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.