enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Western Digital, 44 TB’lık harici hard diskini tanıttı!

Western Digital, 44 TB’lık harici hard diskini tanıttı!
16.02.2023 15:51
A+
A-

Western Digital, tüketicilerin sürekli büyüyen dijital varlıklarını korumalarına yardımcı olmak için güvenilir My Book Desktop depolama serisini genişletiyor. Şirket daha fazla depolama alanı sağlamak için 22 TB ve 44 TB’lık iki harici hard disk modelini tanıttı.

My Book serisi 22 TB ve 44 TB’lık iki versiyonla sunuluyor

Dünyada hızlı bir şekilde veri üretilmeye devam ederken depolama ihtiyacı da giderek artıyor. Yapılan araştırmalara göre dünya genelinde her bir hâne ortalama 20 TB’tan fazla veri üretiyor. Kişilerin veri üretimi gün geçtikçe de artmaya devam ediyor.

Depolama ihtiyacı günden güne artarken çoğu kişi bulut servislerine yönelmiş durumda. Diğer taraftan ise kişisel ve iş verilerini korumak isteyen bazı kullanıcılar ise yerel depolama sistemlerini tercih ediyor. İnternet ortamında korsanların hedefinde olan bulut servisleri bu anlamda bazı kullanıcıların gözünü korkutmuş durumda.

Hard Disk Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Hard Disk Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bu yazımızda sizlerle hard disk alırken nelere dikkat edilmeli onları paylaşacağız. Bu yazımızda sabit disk satın alırken dikkat etmeniz gerekenleri anlatıyoruz…

Günümüzde birçok insan artık verilerini yedeklemek ve depolamak için farklı arayışlar içerisinde. Harici diskler de bu konuda büyük bir öneme sahip. Kullanıcıların önemli çalışma dosyaları, uygulamaları ya da vazgeçemedikleri fotoğraf ve videolar için harici diskler güvenilir bir seçenek olarak öne çıkıyor. Western Digital de bu konuda yeni sistemler kurarak, bu ihtiyaçları karşılama niyetinde.

Western Digital My Book Duo Harici hard disk

22 TB My Book, kullanıcılara taşınabilir SSD’ler ve HDD’ler, hafıza kartları ve USB flash sürücüler de dahil olmak üzere çeşitli depolama aygıtlarından binlerce belge, fotoğraf, video ve diğer dosyaları yedekleme ve saklama imkanı sunuyor. Diğer taraftan bu alanı yeterli bulmayanlar için ise çift diskli olarak üretilen 44 TB’lık My Book Duo da yine Western Digital tarafından satışa çıkarıldı.

22 TB’lık My Book için ABD’de istenen fiyat 600 dolarken, 44 TB’lık My Book Duo ise 1500 dolardan alıcı buluyor. Peki siz Western Digital’in yeni harici hard disk modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. İlgili videoya ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

26 TB’lık disk mi olur? – Amerika’da gördük!

YouTube video

SDNShiftdelete.net
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.