enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5611
EURO
34,7000
ALTIN
2.517,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Samsung kullanıcıları dinledi: O tasarım değişiyor!

Samsung kullanıcıları dinledi: O tasarım değişiyor!
22.02.2023 15:01
A+
A-

Samsung, katlanabilir telefon pazarında güçlü rakipleri olsa da şüphesiz lider konumunda yer alıyor. Bunu söylerken yalnızca satış verilerini değil, üretim, geliştirme ve diğer ar-ge çalışmalarını da göz önünde bulunduruyoruz. Bugün de Galaxy Z Flip 5 modelinde tasarım değişikliğine gideceği ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Z Flip 5, büyük 2. ekran ile gelecek!

Geçtiğimiz günlerde bu sızıntıyı ortaya atan Ice universe rumuzlu analist, bugün araştırmalarında bir adım ileri gittiğini söyleyerek yeni bir görsel paylaştı. Buna göre Samsung Galaxy Z Flip 5, selefinden farklı olarak arkasında küçük bir bildirim ekranı değil, tüm arka üst kapağı kaplayan 2. bir ekranla gelecek.

Galaxy Z Flip 5
Ice universe tarafından paylaşılan görsel

Tabii katlanabilir telefon dendiğinde markalar genel olarak Z Fold formu üzerinde yoğunlaştığı için akıllara da ilk olarak o modeller geliyor. Ancak dikine katlanarak küçülebilen telefonların pazar payı da büyük oranda büyüdü.

Samsung’dan yeni patent: Projeksiyonlu Watch 6!

Samsung’dan yeni patent: Projeksiyonlu Watch 6!

Samsung’un önümüzdeki aylarda tanıtacağı Galaxy Watch 6 özellikleri şimdiden belli olmaya başladı. İşte detaylar…

Dolayısıyla Samsung’un tıpkı Fold modellerinde olduğu gibi ön tarafa cihazın kapağını açmadan ulaşabileceğimiz 2. bir ekran koyması oldukça mantıklı ve gerçekçi bir hamle gibi gözüküyor. Tabii telefonun tanıtıldığı güne kadar hiç bir bilgi için yüzde 100 doğru diyemeyeceğiz.

Yine de tasarım anlamında olumlu bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz.Galaxy Z Flip 5’in özellikleri henüz belli olmasa da selefinden işlemci ve kamera tarafında geliştirmelerle gelmesi bekleniyor. Bir fikir vermesi için Galaxy Z Flip 4 özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Galaxy Z Flip 4 özellikleri

  • Ekran: 6.7 inç, 2640 x 1080, 120Hz
  • İkinci ekran: 1.9 inç, 512 x 260
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1
  • Depolama: 128GB / 256 / 512GB
  • Bellek: 8GB RAM
  • Kamera: 12MP ana kamera, 12MP ultra geniş, 10MP selfie kamera
  • Batarya: 3700 mAh, 25w kablolu, 15w kablosuz
  • Diğer: NFC, parmak izi sensörü, IPx8
  • Kapalı boyut: 84.9 x 71.9 x 17.1 mm
  • Açık boyut: 165.2 x 71.9 x 6.9mm
  • Ağırlık: 187g

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Katlanabilir akıllı telefon almayı düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.