enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5836
EURO
34,6522
ALTIN
2.527,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

iPhone 15 tasarımı ortaya çıktı! İşte beklenen yenilikler

iPhone 15 tasarımı ortaya çıktı! İşte beklenen yenilikler
23.02.2023 14:35
A+
A-

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden birisi olan Apple, iPhone 14 serisiyle yoluna dolu dizgin devam ederken bir yandan da iPhone 15 için hazırlıklarına devam ediyor. Bu yılın son çeyreğinde sahne alması beklenen seri hakkında sızıntılar ulaşmaya devam ediyor.

Dynamic Island, USB-C bağlantı, 6.2 inç ekran ve dahası

Akıllı telefon dünyasında elde ettiği bilgilerle adından söz ettiren 9to5Mac, iPhone 15 serisinin CAD tabanlı render görsellerini yayınladı. Görseller, serinin tasarımına ilişkin birçok ayrıntıyı gösteriyor. iPhone 15 ve iPhone 15 Pro görselleri, Dynamic Island özelliğinin serideki tüm modellerde olacağını doğruluyor.

iPhone 15 CAD

Avrupa Birliği, geçtiğimiz yıl aldığı kararla standart USB-C bağlantı girişine geçiş yaptı. Görünen o ki Apple, kendisiyle özdeşleşen Lighting bağlantısından vazgeçerek karara uyuyor. CAD tabanlı render görsellerine göre iPhone 15 serisinin standart modelleri, 6.2 inç ekran ile sahne alacak. Ayrıca kamera dizilimini de selefiyle benzerlik gösteriyor.

Biden imzayı attı: Apple Watch yasaklanıyor mu?

Biden imzayı attı: Apple Watch yasaklanıyor mu?

Apple Watch, patent ihlali yüzünden ABD’de yasaklanabilir. 2019’dan bu yana devam eden davada sonuç çıktı. İşte detaylar.

Daha önce elde edilen bilgilere göre Apple, yeni nesil iPhone’lardaki OLED panellerinde önemli bir geliştirmeye gidiyor. Şirketin iPhone 15 modellerinin OLED ekranlarının 28 nm’lik üretim sürecinden geçeceği ifade ediliyor. Apple böylece telefonlarında önemli oranda bir verimlilik artışı sağlamayı planlıyor.

iPhone 15 CAD
iPhone 15 CAD

Öte yandan iPhone 15 Pro modellerinin 8 GB RAM ile sahne alacak.  Standart iPhone 15 modelleri ise 6 GB RAM kapasitesinde kalmaya devam edecek. Ancak, selefinin Pro modellerinde kullanılan LPDDR5 RAM’e yükseltilecek. Pro modelleri ise A17 Bionic ile birlikte sahne alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.