enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Yerli scooter şirketi, Avrupalı rakibini satın aldı!

Yerli scooter şirketi, Avrupalı rakibini satın aldı!
24.02.2023 23:16
A+
A-

Yerli elektrikli scooter kiralama şirketi BinBin, Avrupa’ya açılıyor. Hollanda merkezli Go Sharing isimli firmanın hisselerini devraldığını duyuran BinBin, Avrupa’daki hedeflerini bir adım daha büyüttü. Go Sharing’in satın alınması sonrasında Hollanda, Belçika, Almanya ve Avusturya’da da faaliyet gösterecek.

BinBin, Go Sharing’in hisselerini devraldığını açıkladı

Türkiye’de popüler olarak tercih edilen scooter kiralama hizmeti BinBin Avrupa’ya açılıyor. İlk olarak Doğu Avrupa ile başladığı yatırım turuna, Hollanda’yı dahil etti. Şirketten gelen açıklamaya göre, BinBin Hollandalı Go Sharing’i satın aldı. Bu satın alım sonrasında Türkiye’nin en büyük mikromobilite şirketi oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan BinBin CEO’su Kadir Abdik, 5 ülkede ve 21 şehirde aktif olarak rol aldıklarını belirtti. 3 milyondan fazla kullanıcıya hizmet verdiklerini dile getiren Abdik, “Avrupa’nın ilk 5 mikromobilite şirketinden biri olma hedefine emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Toyota’dan yerli üretim müjdesi! Avrupa’da bir ilk olacak!

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Toyota Avrupa operasyonunda şarj edilebilir otomobil ve batarya üreten ilk tesis oluyor.

Her ne kadar Go Sharing’i satın almış olsa da, şirketin işleyişine karışmayacaklarını ifade etti. Go Sharing’in daha önce hizmet verdiği şehirlerde, mevcut marka kimliği ve rengi ile yoluna devam edeceği bildirildi. BinBin ekiplerinin sahip olduğu uzmanlık, bilgi birikimi ve deneyim ise Hollandalı firmaya aktarılacak.

CEO Kadir Abdik açıklamasında, “Bu satın almanın ardından Türkiye’nin en büyük mikromobilite şirketi haline geliyoruz. Önümüzdeki dönemde de sürdürülebilir ve akıllı şehirlere katkıda bulunmak için çalışırken, operasyonel olarak Avrupa’da sahada olan ilk 5 mikromobilite şirketinden biri olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Satın alma anlaşmasının detayları gizli tutuldu. Ancak anlaşmayla birlikte BinBin’in 5 ülkede daha hizmet vereceği ifade edildi. Türkiye’de ise İstanbul, İzmir, Konya, Kayseri, Antalya, Eskişehir, Samsun, Adana, Kocaeli, Bursa, Trabzon, Diyarbakır, Gaziantep, Uşak, Sakarya’da bulunuyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.