enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3812
EURO
35,0362
ALTIN
2.326,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Sons Of The Forest’dan bomba gibi başlangıç: İlk 24 saatte milyonlarca sattı!

Sons Of The Forest’dan bomba gibi başlangıç: İlk 24 saatte milyonlarca sattı!
25.02.2023 23:42
A+
A-

Endnight Games tarafından geliştirilen ve The Forest’ın devamı niteliğindeki Sons Of The Forest, uzun bekleyişlerin ardından geçtiğimiz gün erken erişime açıldı. Şimdi ise oyunun geliştiricisi, ilk satış rakamlarını açıkladı.

Sons Of The Forest, 24 saatte 2 milyondan fazla kopya sattı!

Hayatta kalma kategorisinin en yeni temsilcilerinden Sons Of The Forest, oyuncular tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Öyle ki oyun erken erişim ile satışa açıldıktan dakikalar sonra Steam çöktü. Hatta platformun ödeme sistemlerinde bile sorun yaşandığına dair şikayetler yapıldı.

Erken erişime açıldıktan 24 saat sonra Endnight Games’den ilk rapor geldi. Şirket, Twitter üzerinden paylaştığı gönderide oyunculara teşekkür ederek, Sons Of The Forest‘ın ilk 24 saatte 2 milyondan fazla kopya sattığını açıkladı.

Hogwarts Legacy, satış rakamlarında rekor kırdı! Ne kadar kazandırdı?

Hogwarts Legacy, satış rakamlarında rekor kırdı! Ne kadar kazandırdı?

Warnes Bros. tarafından yayınlanan rapor, 2 hafta önce piyasaya sürülen Hogwarts Legacy ‘nin başarısını gözler önüne serdi.

Geliştiricisini mutlu eden oyun, Steam’deki yorumlara göre oyunculardan tam not aldı. Son verilere göre 28 bin 390 kişi inceleme yaptı ve bunun yüzde 85’i çok olumlu.

Sons Of The Forest konusu, fiyatı ve sistem gereksinimleri

Oyunda görev için bir adaya kurtarıcı olarak gönderileceksiniz. Buradaki amacınız kayıp bir milyarderi bulmak. Tabii bu süreçte ilk yapımdaki gibi hayatta kalmak için avlanmanız ve dışarıdaki varlıklardan korunmak için yapı inşa etmeniz gerekecek.

Sons Of The Forest

Mağaradan çıkıp korku salan Mutantlar, ilk oyuna kıyasla yapay zeka bakımından daha zeki ve gelişmiş durumda. Bunlara karşı savaşmak için silahlar kullanabilirsiniz. Sons of the Forest’da mevsim sistemi de bulunuyor. Örneğin yaz ve ilkbahar aylarında yemek bulmak daha kolay. Bu arada, oyunu çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz.

Sons of the Forest, Steam’de 280,00 TL‘den satışa sunuldu. Oyun erken erişimden çıktığı zaman fiyatta bir değişiklik olabilir. Sistem gereksinimleri şu şekilde;

Minimum

  • İşletim sistemi: Windows 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core I5-8400 veya AMD Ryzen 3 3300X
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB veya AMD Radeon RX 570 4 GB
  • RAM: 12 GB
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11

Tavsiye Edilen

  • İşletim sistemi: Windows 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core I7-8700K veya AMD RYZEN 5 3600X
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce 1080 Ti veya AMD Radeon RX 5700 XT
  • RAM: 16 GB
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunu nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

YouTube video

SDNShiftdelete.net
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.