enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3151
EURO
35,0957
ALTIN
2.298,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Töre, Feyzioğlu’nu andı

Töre, Feyzioğlu’nu andı
25.03.2023 14:26
A+
A-


Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, “Hukuk Profesörü, Avukat, Akademisyen ve çok değerli bir siyasetçi olan Turhan Feyzioğlu’nun ebediyete irtihalinin 35.yılında büyük bir özlem, saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Feyzioğlu için anma mesajı yayımlayan Zorlu Töre, “Feyzioğlu, akademik mecraya sunmuş olduğu değerli bilimsel katkıların yanı sıra, ifa ettiği Milletvekilliği, Bakanlık ve Başbakan Yardımcılığı görevleriyle de Türk siyasi tarihindeki müstesna yerini almıştır” dedi.

Meclisten yapılan açıklamaya göre, Töre mesajında şunları belirtti:

“ Kıbrıs’tan sorumlu Başbakan Yardımcılığı görevleri süresince ülkemiz siyasi tarihine de unutulmaz katkıları olmuştur. Bir dönem Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın danışmanlık görevini de yürüten Turhan Feyzioğlu, KKTC halkı ile arasında kurmuş olduğu manevi bağlarını her daim ileri seviyede tutmuştur. Yaşamı boyunca Atatürkçülüğü kendine rehber edinen, beyefendi ve örnek kişilik Feyzioğlu’nu bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anarım. Ruhu şâd, mekânı cennet olsun”.



ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.