enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Apple’da şimdi al, sonra öde dönemi!

Apple’da şimdi al, sonra öde dönemi!
29.03.2023 20:44
A+
A-

Apple Pay Later ödeme sistemi ilk olarak WWDC 2022 etkinliğinde duyurulmuştu. O günden bu yana neredeyse 10 aylık bir süre geçmesine rağmen teknoloji devinden herhangi bir açıklama gelmemişti. Apple şimdi ise yeni ödeme sistemini devreye sokuyor.

Apple Pay Later hizmeti kullanıma sunuluyor

Apple, uzun zamandır beklenen Apple Pay Later finansman hizmetinin bugün kullanıma sunulacağını açıkladı. Yapılan açıklama ile belirli kullanıcıların, bu sistemin ön çalışması için davet edildikleri bildirildi. Yapılacak ön çalışmanın ardından yeni ödeme sisteminin tüm ABD genelinde uygun kullanıcılar için sunulacağı ifade ediliyor.

Şirket tarafından sunulan yeni Apple Pay Later ödeme hizmeti Apple sahibi olmak isteyenlere önemli bir kolaylık sağlıyor. Apple yeni finans hizmeti ile kullanıcılarına ödemelerini 6 hafta içerisinde faizsiz bir şekilde dört taksit ile ödemelerine imkan sağlıyor.

İptal edilen Apple projesi geri dönüyor!

İptal edilen Apple projesi geri dönüyor!

Apple’ın 2018 yılında piyasaya sürüleceği söylenen ancak hiçbir zaman gerçekleşmeyen AirPower projesi gerçekleşebilir.

Kullanıcılarına esnek ödeme planları sunmak istediklerini aktaran Apple yetkilileri, bu sayede daha fazla kişiyi Apple ekosistemine dahil etmeyi planlıyor. Yetkililer, Apple Pay Later sisteminin kullanıcılarının mali durumları gözetilerek tasarlandığının altını çiziyor.

Apple Pay Later sistemi ise bir kullanıcının iPhone’undaki Wallet uygulamasından kredi başvurusunda bulunmasıyla başlıyor. 50 ile 1000 dolar arasında kredi başvurusunun yapılabileceği sistemde gerekli onaylar alındıktan sonra kredi Apple Pay’i kabul eden satıcılarda iPhone ve iPad’de yapılan çevrimiçi ve uygulama içi satın alımlarda kullanılabilir hâle geliyor.

Apple Pay Later kredi geri ödemeleri de Cüzdan uygulaması aracılığıyla yönetilecek. Uygulama size mevcut tüm kredileriniz için ödenmesi gereken toplam tutarı ve önümüzdeki 30 gün içinde ödenmesi gereken toplam tutarı gösterecek. Bir ödeme vadesi gelmeden önce, kullanıcılar buna göre plan yapabilmeleri için Cüzdan ve e-posta yoluyla da bildirim alacaklar.

Teknoloji devi bu süreçte kredi geri ödemeleri için Cüzdan uygulamasına bağlanması için bir banka kartı eşleştirmesi istiyor. Apple, kullanıcıların kredileri geri ödemek için daha fazla borca girmesini önlemek için ise kredi kartlarının kabul edilmeyeceğini açıkladı.

Apple yeni ödeme yöntemi ile birlikte müşterilerine yeni bir satın alma yolu sunuyor. Peki siz Apple Pay Later sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.