enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
22°C
KKTC
22°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C

iPhone’umu Bul hatası viral oldu: Herkesi bu eve götürüyor!

iPhone’umu Bul hatası viral oldu: Herkesi bu eve götürüyor!
12.04.2023 05:31
A+
A-

Apple’ın popüler uygulaması Bul, ilginç bir hata ile karşı karşıya. ABD’de meydana gelen olaya göre, akıllı telefonunu kaybeden kullanıcılar hep aynı adrese yönlendiriliyor. Cihazlarının bu adreste olduğunu düşünen kullanıcılar ise beklemedikleri bir durumla karşılıyor. İşte iPhone’umu Bul uygulamasında yaşanan garip hata.

iPhone’umu Bul hatası yüzünden başına gelmeyen kalmadı

Teksas’lı bir ev sahibinin başına gelen iPhone’umu Bul hatası, ailenin en büyük dertlerinden biri oldu. Apple, akıllı telefon ve tabletini kaybeden kullanıcılarını aylardır Scott Schuster’ın evine yönlendiriyor. Birkaç aydır evine onlarca insan geldiğini söyleyen Schuster, Apple’dan yardım alamadığını iddia etti.

Bilmeyenler için Apple’ın Bul uygulaması, GPS üzerinden tarayarak telefonu konumunu gösteriyor. Ancak yazılımsal bir sorun yüzünden bazı cihazların hep aynı ve yanlış adresteymiş gibi göründüğü belirtildi. Schuster, Apple Destek’in konuyla ilgili hiçbir şey yapmadığını söyledi.

Tarihi an: Galaxy S24, iPhone 15’i geride bırakacak!

Tarihi an: Galaxy S24, iPhone 15’i geride bırakacak!

Bugün ortaya çıkan haberlere göre Galaxy S24’te yer alacak Snapdragon 8 Gen 3, iPhone 15’in A17 Bionic çipini geride bırakacak.

Yerel basına konuşan Scott Schuster, son aylarda oldukça tuhaf anlar yaşadığını aktardı. iPhone ve iPad’lerinin bu evde olduğunu düşünerek kapıyı çalan kullanıcılar, cihazlarının çalındığını düşünüyor. Hatta bu yüzden bazı kişilerin polisle geldiğini bile belirtti.

7 ve 9 yaşında iki çocuğa sahip olduğunu belirten endişeli baba, durumun tehlike yaratabileceğini söyledi. “En büyük endişem bu. Birisi potansiyel olarak eve silahla gelebilir” ifadelerini kullandı.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Yazılım mühendisi olan Schuster, Apple’a resmi bir rapor sunmak da dahil olmak üzere durumu çözmek girişiminde bulundu. Çabalarına rağmen, hatayı düzeltmek için hiçbir şey yapılmadığını ve insanların kapısına gelmeye devam ettiğini bildirdi.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.