enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3151
EURO
35,1407
ALTIN
2.294,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Parçalı Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Galaxy Z Fold 5 özellikleri lansman öncesi belli oldu!

Galaxy Z Fold 5 özellikleri lansman öncesi belli oldu!
29.04.2023 18:36
A+
A-

Katlanabilir telefon pazarında pastadan büyük bir pay almayı başaran Samsung, önemli satış rakamlarına imza atan Galaxy Z Fold serisini genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. Güney Koreli üretici geçen yıl Z Fold 4 modelini vitrine çıkardı ve 2023 itibariyle cihazın halefi Galaxy Z Fold 5 üzerinde büyük aşama kaydetti. Son olarak katlanabilir telefonun özellikleri lansman öncesi belli oldu.

Galaxy Z Fold 5 özellikleri belli oldu

Galaxy Z Fold 5‘in özellikleri sektörde sızıntılarıyla bilinen TheGalox tarafından paylaşıldı. Buna göre akıllı telefon 7,6 inç AMOLED birincil ve ayrıca 6,2 inç AMOLED kapak ekranına sahip olacak. Her iki panel de 120 Hz yenileme hızına sahip olacak. Öte yandan bu paneller önceki nesil modelden daha parlak olacak. Akıllı telefonda bir ekran altı selfie kamerası da mevcut olacak.

Galaxy Z Fold 5 özellikleri belli oldu

Cihazda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 mevcut olacak. 4 nm mimariye sahip olacak yonga seti; 1x 3.36 GHz ARM Cortex-X3, 2x 2.8 GHz ARM Cortex-A710, 2x 2.8 GHz ARM Cortex-A715 ve 2x 2.8 GHz ARM Cortex-A715 çekirdeklerine ek olarak Adreno grafik birimine ev sahipliği yapacak.

Giriş segmente yeni rakip: Samsung Galaxy A24 fiyatı belli oldu!

Giriş segmente yeni rakip: Samsung Galaxy A24 fiyatı belli oldu!

Samsung, yakın zamanda tanıttığı Galaxy A24 akıllı telefonunu nihayet satışa sundu. İşte Samsung Galaxy A24 özellikleri ve fiyatı…

Akıllı telefonda 12 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB, 512 GB ve 1 TB UFS 4.0 opsiyonları mevcut olacak. Öte yandan 50 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ve 10 Megapiksel yardımcı sensörlerden oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Cihazın ana kamerası 8K 30 FPS video kaydı yapabilecek.

Kapatıldığında daha az belirgin kırışıklık ve daha küçük boşluk sağlayan yeni bir menteşe mekanizmasına sahip cihazda Gorilla Glass Victus 2 ve IPX8 gibi özellikler de yer alacak. Diğer önemli özellikler arasında, geliştirilmiş titreşim motorları, S Pen desteği, geliştirilmiş hoparlörler ve Android 13 OS tabanlı One UI 5.1.1 bulunuyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.