enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
36,0511
EURO
37,2572
ALTIN
3.365,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
13°C
KKTC
13°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
12°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C

iPhone SE 4 tasarımı belli oldu! Apple bu kez şaşırtacak

iPhone SE 4 tasarımı belli oldu! Apple bu kez şaşırtacak
11.10.2022 08:52
A+
A-

Apple, amiral gemilerine alternatif olarak uygun fiyatlı olarak geçen iPhone SE modellerini 2016 yılından beri tanıtıyor. Teknoloji devi, iPhone SE serisinin ikinci modelini 2020, üçüncü modelini ise 2022 yılında pazara sundu. Firma, şimdi de 2024 yılında iPhone SE 4 modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Cihazla ilgili ortaya çıkan ilk bilgilere göre yeni çıkacak olan modelin tasarımında birçok değişiklik olacak? Peki, Apple iPhone 4 tasarımında neleri sunacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone SE 4, XR tasarımında olacak!

Apple’ın yeni tanıtacağı iPhone SE 4 modelinde XR tasarımını kullanacağı ortaya çıktı. Yani iPhone SE serisinde ilk kez Orta Tuş kalkacak. Fakat Face ID özelliği hala gelmezken Touch ID ise yerinde sayacak. Parmak izi okuyucusunun ise önden alınarak cihazın yan tarafına alınması bekleniyor. Çünkü şirket, bir ticari marka özelliği olarak bu serideki modellerde Touch ID özelliğinin kalmasını istiyor. Bir başka iddiaya göre şirketin aslında bu özelliği sürdürmesinin maliyeti düşürmek için yaptığı düşünülüyor.

temsili görsel

iPhone SE 4 modelinde 6.1 inç büyüklüğünde LCD ekran kullanılacak. Serinin son iki cihazında da aynı tasarımı kullanıp neredeyse hiçbir özelliği değiştirmemesi birçok kişi tarafından eleştirilmişti. Çünkü yakın dönemde Apple, çentik ekranı yeni tanıttığı cihazlarından kaldırmıştı.


iPhone 14 serisinin yeni özelliği polisleri canından bezdirdi!

iPhone 14 serisinin yeni özelliği polisleri canından bezdirdi!

Geçen ay tanıtılan iPhone 14 serisiyle gelen yeni kaza algılama özelliği, kolluk kuvvetlerine defalarca yanlış bildirim gönderdi.

Apple hakkında sık sık sızıntı haberi paylaşan Ross Young, iPhone SE 4 modelinde ek olarak Dinamik Ada özelliğinin bulunacağını da paylaştı. Fakat bu özelliğin son çıkan amiral gemisi serisi olan iPhone 14 modellerinde kullanıldığı için henüz orta sınıftaki modele gelmesi uzak görünüyor.

Yeni çıkacak ürünle ilgili şimdilik ek bir bilgi mevcut değil. Cihazın tanıtılacağı net tarihin de ileriki zamanlarda ortaya çıkması bekleniyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin yeni çıkacak Apple üyesinden beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.