enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
44,8573
EURO
52,8184
ALTIN
6.966,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Çok Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Yağmurlu
13°C

Makenzi sahilindeki Kıbrıs Türk malları konusunda şeffaflık istendi

Makenzi sahilindeki Kıbrıs Türk malları konusunda şeffaflık istendi
27.08.2024 10:47
A+
A-


Haravgi gazetesi  ve diğer gazeteler, kendilerini Makenzi bölgesindeki Kıbrıs Türk mallarının gerçek sahipleri olarak adlandıran bir grup vatandaşın, Kıbrıs Türk mallarının gerçek sahiplerine saygı duyulmakla birlikte açık bir diyalogla, derhal şeffaf prosedürleri ileriye götürmesi için İçişleri Bakanlığı’na çağrıda bulunduklarını yazdı.

Habere göre vatandaşlar grubu, yeni anlaşma veya sözleşmeler konusunda bilgilendirilmedikleri ve uzlaşı sağlanmaması için duydukları öfkeyi de dile getirdi.

Grup, Kıbrıs Türk mallarının gerçek sahipleri olmalarına ve 2017 yılından beri yeni sözleşmelerin imzalanmasını sabırla beklemelerine karşın, müzakerelere veya yeni sözleşmelerin imzalanmasına müdahil olmaları konusunda herhangi bir davet almadıklarını da belirtti.

Grup ayrıca Makenzi bölgesindeki Kıbrıs Türk malları konusundaki gelişmeleri basından takip ettiklerini, tahammüllerinin de sınırda olduğunu, devletten teminat almamaları durumunda da haklarının korunması için her türlü yasal haklarını yerine getirmekten çekinmeyeceklerini de ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.