enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3834
EURO
34,5786
ALTIN
2.387,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
25°C
KKTC
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
20°C

Fransa’da güzergahında yangın çıkan trenin yolcuları saatlerce vagonlarda mahsur kaldı

Fransa’da güzergahında yangın çıkan trenin yolcuları saatlerce vagonlarda mahsur kaldı
22.08.2023 18:27
A+
A-

[ad_1]

Fransa’da, Nantes-Paris hattındaki bir trenin güzergahındaki yangın nedeniyle hareket edememesinden dolayı yolcuların gece saatlerce vagonlarda mahsur kaldığı bildirildi.

Ulusal basındaki haberlere göre, dün akşam Nantes’dan Paris’e yolcu taşıyacak trenin güzergahındaki Angers bölgesindeki Trelaze mevkisinde yangın çıktı.

Yangın nedeniyle yaklaşık 11 saat rötarlı kalkan trendeki yaklaşık 80 yolcu, bu süre boyunca vagonlarda mahsur kaldı.

– İmkanı olmayan yolcular dışarı çıkamadı

Trendeki yolculardan biri France Bleu’ye yaptığı açıklamada, yetkililerin yolculara önce trenin bir süre sonra hareket edeceği bilgisini verdiğini, 1 saat kadar bekledikten sonra trenin hareket edemeyeceğini öğrendiklerini belirtti.

Başka bir yolcu da demir yolu firmasının, trenin kalabalık olması nedeniyle yolcuların taksi ve otel masraflarını karşılamaya yanaşmadığını, bu sürede bazılarının beklemekten sıkıldığı için gardan ayrıldığını söyledi.

Aynı yolcu maddi imkanı elvermeyen yaklaşık 80 yolcunun ise geceyi vagonlarda geçirmek zorunda kaldıklarını anlattı.

Dün akşam yerel saatle 18.30’da seferini yapması beklenen tren, güzergahın ulaşıma açılmasıyla saat 05.00 civarında hareket etti

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.