enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3752
EURO
34,7818
ALTIN
2.434,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
26°C
KKTC
26°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

iPhone SE 4 için yeni bilgiler belli oldu!

iPhone SE 4 için yeni bilgiler belli oldu!
01.11.2022 00:27
A+
A-

Apple, amiral gemisi telefonlarını pahalı bulan müşterileri için seçenek olarak daha uygun fiyatlı ve orta segmentte yer alan serisini 2016 yılından beri üretiyor. Her akıllı telefon öncesinde olduğu gibi iPhone SE 4 modelinin de bazı özellikleri sızıntılar yoluyla belli olmaya başladı. Ünlü ekran analisti Ross Young, iPhone SE 4 ekranı hakkında bazı belirsizlikler olduğunu belirtti. Peki bütçe dostu olmasıyla bilinen SE serisinin yeni modeli için detaylar neler? Haberin ayrıntılarına hep birlikte göz atalım.

iPhone SE 4 ekranı için iki farklı seçenek belirtiliyor

Akıllı telefonlar hakkında ekran analisti yapan Ross Young, yeni çıkacak iPhone SE 4 ekranı hakkında bilgi verdi. Ünlü analist, Apple’ın ekran boyutu ve teknolojisi konusunda hala oldukça kararsız olduğunu açıkladı. Young, Apple’ın iki tedarikçiden 6.1 inç OLED ekrana ek olarak iki tedarikçiden de 5.7 inç ve 6.1 inç LCD ekranları değerlendirdiğini belirtti. Yani şimdilik iPhone SE 4’ün ekranı hakkında kesin bir tutum belli değil.

temsili görsel

Apple, standart iPhone 14 modellerini gözden çıkardı!

Apple, standart iPhone 14 modellerini gözden çıkardı!

Apple, amiral gemisi akıllı telefonun üretiminde değişikliğe gidiyor. iPhone 14 ve 14 Plus beklentileri karşılayamadı.

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın, iPhone SE 4 üretiminde iPhone XR ile benzer tasarımı uygulayacağı iddiaları ortaya çıkmıştı. Ek olarak da 2024 yılında tanıtılacağı aktarılmıştı. Ross Young, firmanın cihaz tasarımında da hala kararsız olduğunu belirterek tarih için aynı düşüncede olduğunu açıkladı.

Firmanın iPhone SE 4 ekranında OLED ekranı kullanacak olması, cihazı yeni nesil modellere yaklaştırmış olacak. Çünkü Apple, iPhone 12 serisinden bu yana telefonlarının üretiminde OLED ekran kullanmaya başladı. Ayrıca iPhone 14 serisiyle de çıkış yapan Dinamik Ada’nın da yeni nesil iPhone SE 4 ekranında yer alacağı iddiaları mevcut.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? iPhone SE 4 serisinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.