enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2734
EURO
34,9528
ALTIN
2.445,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
23°C
KKTC
23°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C

Samsung’dan Apple’ı kıskandıracak yeni özellik

Samsung’dan Apple’ı kıskandıracak yeni özellik
06.11.2022 00:15
A+
A-

Samsung, dosya paylaşmayı çok daha kolay hale getiren bir uygulama geliştirdi. Samsung Dropship olarak adlandırılan bu yazılım, çeşitli dosyaları uygulamaya yüklemenize ve farklı cihazlardan indirmenize izin veriyor. iOS ve Web dahil olmak üzere sadece QR kod okutarak dosya aktarmak mümkün.

Samsung Dropship ile her cihaza dosya transfer edin

Samsung’un Güney Kore’de test etmeye başladığı yeni özellik, uygulama üzerinden dosya aktarmayı daha kolay hale getiriyor. Her türlü cihaz arasında dosya transferini mümkün kılan Dropship uygulaması, günde 5 GB veriye izin veriyor.

Galaxy Store üzerinden test erişimine açılan uygulama, şimdilik sadece Güney Kore’deki Android 13 ve One UI 5 desteğine sahip cihazlarda kullanılabiliyor. Ancak ana cihazdan yüklenen dosya, QR kod yardımıyla tüm işletim sistemlerinden erişilebilir.

Samsung’un yeni arayüzü One UI 5 inceleme!

Samsung’un yeni arayüzü One UI 5 inceleme!

Galaxy S22 serisine gelen One UI 5.0 kararlı sürümü, yavaş yavaş diğer modellere de dağıtılıyor. One UI 5 ile gelen yenilikleri derledik.

Samsung’un Güney Kore’de test etmeye başladığı yeni özellik, günlük 5GB’lık veri sınırına sahip. Ayrıca tamamen ücretsiz olan Dropship, alıcının uygulamaya veya bir Samsung hesabına sahip olma zorunluluğu koymuyor.

iPhone, web veya farklı bir Android cihazı üzerinden dosya erişimine izin veren bu uygulama, alıcı için bir QR kod oluşturuyor. Diğer cihazlar, bu kodu okutarak dosyaya erişebiliyor. Ancak tam tersi bir işlemin (örneğin iPhone’dan Samsung’a) şimdilik mümkün olmadığını hatırlatalım.

Galaxy kullanıcıları müjde! Samsung Bakım Modu geldi

Dropship’in ilerleyen günlerde daha fazla ülkede erişime açılması bekleniyor. Samsung’un ayrıca ücretli abonelik hizmetiyle veri kotasını genişletmesi mümkün. Yine de, Dropship hizmetinin ne zaman daha fazla bölgede dağıtıma çıkacağı belli değil.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.