enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Apple, futbol maçları yayınlayacak! İşte fiyatı

Apple, futbol maçları yayınlayacak! İşte fiyatı
17.11.2022 09:16
A+
A-

Apple’ın dijital yayın hizmeti Apple TV+ futbol maç aboneliğini resmen başlatıyor. Bir süre önce ABD ve Kanada futbol ligi olan Major League Soccer (MLS) ile anlaşma imzalayan şirket, 1 Şubat 2023’ten futbol maçlarını göstermeye başlayacak. Peki Apple TV+’a diğer ligler de gelecek mi?

Apple TV+ MLS maçlarını göstermeye başlıyor

Apple ve MLS tarafından paylaşılan yeni bir açıklamayla birlikte MLS Season Pass detayları belli oldu. Major League Soccer ve Apple’ın bu Şubat ayında çıkış yapacak abonelik hizmeti, bir sezon için 99 dolar veya aylık 15 dolara satın alınabilecek.

Bir süre önce Apple, Major League Soccer ile 10 yıllık yayıncı anlaşmasında bulunduğunu duyurdu. Bu anlaşma, 1 Şubat tarihinde başlayacak olan MLS Season Pass ile Apple TV+ aboneliği olarak sunulacak. MLS Season Pass aylık 14,99 dolar iken, Apple TV+ aboneliğinin 6,99 dolar olduğunu belirtelim.

Apple, hayat kurtaracak bir özelliğini daha kullanıma sundu

Apple, hayat kurtaracak bir özelliğini daha kullanıma sundu

Teknoloji devi Apple, hayat kurtaran Acil SOS özelliğini iPhone 14 serisi için kullanıma sundu! İşte detaylar…

Apple’ın dijital yayın platformuna Apple cihazları, akıllı TV’ler ve oyun konsollarının yanı sıra Apple’ın web sitesinden erişmek mümkün. MLS Season Pass, 2023 sezonunun 25 Şubat’ta başlamasından dolayı oldukça kritik bir dönemde duyuruldu.

Apple’ın açıklamasına göre açılış haftasına özel olarak, ilk haftasonu tüm maçlar ücretsiz olarak izlenebilecek. Şirket ayrıca sezon içerisinde bazı maçları Apple TV uygulamasında ücretsiz olarak sunulacağını ifade etti.

Dünyanın en teknolojik stadyumları

Apple TV+’a MLS maçlarının gelmesi, futbol ve yayıncılık dünyasını düşündürmeye başladı. Henüz diğer dijital yayın devlerinin böyle bir girişimi olmasa da, büyük spor turnuvalarının bu platformlarda izlenebilmesi uzak değil gibi duruyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.