enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3834
EURO
34,5786
ALTIN
2.387,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
25°C
KKTC
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C

iCloud.com yenilendi! İşte Apple’ın yeni tasarımı

iCloud.com yenilendi! İşte Apple’ın yeni tasarımı
17.11.2022 15:27
A+
A-

iCloud denildiğinde birçok kişinin aklına iPhone, iPad ve Mac‘lerde kullandıkları Apple hesabı geliyor. Bunun sebebi ise kullanıcıların App Store’u kullanmaktan yani uygulama yüklemekten verilerini yedeklemeye kadar birçok işlem için bu hesaba ihtiyaç duyması. Kullanıcıların büyük bölümü iCloud hesabınıda yapması gereken tüm işlemleri, cihazlarının Ayarlar menüsünü kullanarak gerçekleştiriyor.

Windows işletim sistemli veya farklı bir cihazdan bu verilere erişmek isteyen kullanıcılar ise genellikle iCloud.com adresini yani Apple’ın hazırlamış olduğu internet sitesini kullanıyor. Bu site üzerinden fotoğraflarınızdan notlarınıza, dosyalarınızdan ses kayıtlarınıza tüm verilerinize erişebiliyorsunuz.

iCloud.com tasarımı baştan aşağı yenilendi

Yıllardır aynı tasarımı kullanan iCloud.com nihayet yenilendi ve widget yani kutucukların temel alındığı bir tasarıma geçildi. iCloud’un internet sitesine giriş yaptığınızda eski tasarımda sadece uygulama simgelerini görüyor ve tıkladığınızda o uygulama ile alakalı verilere erişim sağlıyordunuz.

Yeni tasarımda ise notlar ve hatırlatıcılar gibi verileri doğrudan görebiliyorsunuz.

iCloud.com tasarımı baştan aşağı yenilendi

Yeni tasarımda ana sayfanızı düzenlemek için sağ üst kısımdaki + işaretine tıklayarak yeni bir belge, hatırlatıcı, not, açılış sunumu veya bir tablo oluşturabiliyorsunuz. Menü çubuğundaki ızgara simgesi ise uygulamalara erişmenizi sağlıyor. Ayrıca, depolama alanınızı kontrol etmek ve planınızı değiştirmek için ihtiyacınız olan seçenekler bu bölümde yer alıyor.

Windows 11’de iCloud Fotoğraflar dönemi!

Windows 11’de iCloud Fotoğraflar dönemi!

Microsoft, Windows 11’e sahip bilgisayarlarda iCloud Fotoğrafları entegre etme özelliğini sunmaya başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.