enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3908
EURO
34,6260
ALTIN
2.391,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
25°C
KKTC
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

Bütçe dostu Galaxy M04 henüz tanıtılmadan Amazon’da listelendi

Bütçe dostu Galaxy M04 henüz tanıtılmadan Amazon’da listelendi
07.12.2022 14:54
A+
A-

2023 yılının en çok beklenen akıllı telefonlarından birisi de Galaxy S23 serisi demek mümkün. Güney Koreli şirket önümüzdeki aylarda modelleri kullanıcıların beğenisine sunacak. Diğer taraftan yeni giriş segment cihazlar için de çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda yakında Galaxy M04‘ün tanıtılması bekleniyor. Son olarak akıllı telefon Amazon’da listelendi ve kilit teknik özelliklerinin yanı sıra tanıtım tarihi de belli oldu. Peki Galaxy M04 kullanıcılara neler sunacak?

Galaxy M04 Amazon’da listelendi

Geçtiğimiz günlerde fiyat etiketi yaklaşık 110 dolarlık fiyat etiketiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı belli olan Galaxy M04 şimdi de Amazon’da listelendi. Buna göre akıllı telefon 9 Aralık tarihinde ilk olarak Hindistan’da tanıtılacak.

Bütçe dostu Galaxy M04 henüz tanıtılmadan Amazon'da listelendi
Bütçe dostu Galaxy M04 henüz tanıtılmadan Amazon’da listelendi

Galaxy M04, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olacak. Aynı zamanda giriş segmentte sıkça kullanılan damla çentik bu cihazda da yer alacak. Modelde 6.5 inç HD+ çözünürlüklü LCD panel mevcut olacak.

Samsung bir giriş segment modeli daha Android 13’e geçirdi!

Samsung bir giriş segment modeli daha Android 13’e geçirdi!

Android dünyasında gelişmeler devam ediyor. Samsung, Galaxy A23 5G Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesi veriyor.

Akıllı telefonun güç alacağı işlemci MediaTek Helio P35 olacak. 12 nm mimariye sahip yonga seti; dört 2.3 GHz ARM Cortex-A53 ve dört 1.8 Ghz ARM Cortex-A53 çekirdeklerine ek olarak PowerVR GE8320 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Cihazda 13 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel yardımcı sensörün yanı sıra 5 Megapiksel selfie kamerası bulunacak. Son olarak  5.000 mAh pile sahip olacağını ve kutudan çıkar çıkmaz Android 12 Go sürümünü çalıştıracağını belirtelim.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.