enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C

Galaxy S23 serisi için fiyat etiketleri sızdırıldı

Galaxy S23 serisi için fiyat etiketleri sızdırıldı
19.12.2022 08:21
A+
A-

Samsung, 2023 yılında yeni amiral gemisi modellerinin yer alacağı Galaxy S23 serisini tanıtacak. Teknoloji devinin bu seriyi normalde Şubat ayının başlarına tanıtması bekleniyordu. Fakat ortaya çıkan yeni bilgilere göre bu tarihte küçük bir değişiklik oldu. Tarihle ilgili bilgilendirme yapan kıdemli teknoloji analisti @TheGalox_, ek olarak Samsung Galaxy S23 serisi için tahmini fiyat etiketlerini de paylaştı. Peki yeni serinin fiyatları nasıl olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy S23 serisi için tahmini fiyat etiketleri

Samsung, Şubat ayının başlarında yapacağı Unpacked etkinliğinde Galaxy S23 serisini tanıtacaktı. Fakat şirket, modellerin fiyatlarında kararsız kaldığı için etkinliği Şubat ayının sonlarında gerçekleştirecek. Bu seride Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra modelleri yer alacak.

Samsung Galaxy S23 Ultra muhtemel tasarım

Tanıtım tarihiyle ilgili bilgilendirme yapan @TheGalox_ adlı kıdemli teknoloji analisti Twitter hesabından bir de yeni gelecek seri için şunları belirtti

  • Samsung Galaxy S23 fiyat etiketi: 799 dolar (14.891 Türk Lirası + vergiler)
  • Samsung Galaxy S23 Plus fiyat etiketi: 899 dolar (16.755 Türk Lirası + vergiler)
  • Samsung Galaxy S23 Ultra fiyat etiketi : 1199 dolar (22.347 Türk Lirası + vergiler)

Samsung Galaxy S23 ve Galaxy S23 Plus tasarımı sızdırıldı! İşte görüntüler

Samsung Galaxy S23 ve Galaxy S23 Plus tasarımı sızdırıldı! İşte görüntüler

Samsung’un gelecek sene tanıtacağı amiral gemisi modellerinden Galaxy S23 ve Galaxy S23 Plus tasarımı sızdırıldı! İşte görüntüler…

Galaxy S23 serisinde, Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinin sadece bu modeller için hazırlanmış özel bir varyantı kullanılacak. Klasik model olan Galaxy S23, bu işlemci dışında bir de farklı bir varyantla gelecek. Yani klasik model iki farklı işlemci seçeneğiyle sunulacak.

Samsung daha önceki çift işlemci seçeneğiyle tanıtmayı bütün modellerinde yapıyordu. Fakat ülkelerden gelen tepkiler üzerine bu durumda azaltmaya gitti. Daha önce ortaya çıkan sızıntılarda ayrıca serinin 17 Şubat tarihinde de satışa açılacağı bilgisi mevcuttu. Güncellenen bilgilere doğrultusunda satışa başlama tarihi de aynı oranda ileriye atacaktır.

Siz okuyucularımız bu konu için ne düşünüyorsunuz? Galaxy S23 serisi için fiyat tahminleriniz var mı ve modellerden beklediğiniz değişiklikler neler? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.