enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5103
EURO
34,8802
ALTIN
2.431,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Elon Musk’tan yeni açıklama! Twitter CEO Koltuğunu bırakıyor

Elon Musk’tan yeni açıklama! Twitter CEO Koltuğunu bırakıyor
21.12.2022 12:29
A+
A-

Elon Musk, pazar günü özür dilediği bir dizi dramatik politika değişikliğinin ardından, ileriye dönük tüm büyük değişiklikler için oylama yapılacağını açıkladı. Yaklaşık 2 ay önce Twitter CEO koltuğuna oturan Elon Musk, platformun geleceği için yeni aday arayışına girdi.

Elon Musk, Twitter CEO koltuğunu bırakacak

Salı günü açıklama yapan Musk, uygun bir aday bulduğunda Twitter’ın başkanı olarak istifa edeceğini söyledi. Musk’ın pazar günü oluşturduğu ankete katıla kullanıcıların yüzde 57’den fazlası, Musk’ın istifa etmesi yönünde oy kullandı.

Elon Musk, Twitter için açıklama yaptı! CEO koltuğunu bırakacak

Konu hakkında açıklama yapan Musk, “İşi alacak kadar aptal birini bulur bulmaz CEO’luktan istifa edeceğim! Bundan sonra sadece yazılım ve sunucu ekiplerini çalıştıracağım.” ifadelerine yer verdi. Musk’ın anketinde 17.5 milyondan fazla kişi oy kullandığını belirtmekte fayda var.

Elon Musk, Twitter’a yeni CEO aramaya başladı!

Elon Musk, Twitter’a yeni CEO aramaya başladı!

Elon Musk Twitter CEO’luğunu bırakıyor mu? Twitter anketiyle gündem olan Musk’ın yeni yöneticiyi aradığı bildirildi.

Musk’ın yönetimindeki Twitter, ünlülerin hesaplarını askıya alma, işten çıkarmalar, eski çalışanlardan davalar gibi bir dizi sorunlar ile boğuşmaya devam ediyor. Yaşanan kullanıcı ve gelir kaybını durdurmak için yakın zamanda CEO koltuğuna yeni bir ismin oturması bekleniyor.

Twitter Blue aboneliği nedeniyle ilaç şirketi Eli Lilly and Co, sahte bir hesabın “İnsülinin artık ücretsiz olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz” tweet’inden sonra hisse düşüşü yaşadı. Platformda yaşanan ani değişiklikler, reklamverenlerin Twitter’a güvenini sarsarak gelir kaybı ile sonuçlandı.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.