enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4983
EURO
34,7275
ALTIN
2.406,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
25°C
KKTC
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
20°C

Instagram, 2022 yılının en çok kullanılan etiketlerini duyurdu!

Instagram, 2022 yılının en çok kullanılan etiketlerini duyurdu!
23.12.2022 22:42
A+
A-

2022 yılının son günlerine girerken neredeyse tüm sosyal medya platformları geçen yılın özeti şeklinde içerikler üretiyor. Son olarak tüm dünyada trend olan Spotify Wrapped ile 2022 yılı boyunca dinlediğimiz müziklerin sıralamasını ve karma hallerini gördük. Bunun ardından popüler sosyal medya uygulaması Instagram, 2022 yılında en çok kullanılan etiketleri paylaştı. Peki, listede neler var? İşte detaylar…

En çok kullanılan Instagram 2022 yılı etiketleri

Instagram 2022 yılı etiketlerinde spordan tutun da dünyayı kasıp kavuran bazı olaylara kadar çeşitli etiketler mevcut. Öyle ki, paylaşılan gönderide ilk 10 etikete girmeyi başaran olayların her biri birbirinden farklı konularda.

Listede en tepede #mahsaamini etiketini görüyoruz. İran’da yaşayan 22 yaşındaki Mahsa Amini’nin kıyafet kurallarına uymadığı gerekçesiyle ahlak polisleri tarafından göz altına alınıp öldürülmesinin ardından karşıt eylemler başladı. Bu eylemlere dış dünyadan destek gecikmedi ve bu süreçte #mahsaamini etiketi en çok kullanılan etiketlerden biri oldu.

Lionel Messi, tüm zamanların Instagram rekorunu kırdı!

Lionel Messi, tüm zamanların Instagram rekorunu kırdı!

2022 Dünya Kupası’nın ardından Instagram’da en çok beğeni rekoru kırıldı. Lionel Messi yaptığı paylaşımla beğeni rekorunun sahibi oldu.

Taylor Swift ise Midnights albümü ile rekor kırarak listeye dahil olmayı başardı. Hayranları, sanatçının bu başarısını #TaylorSwift etiketiyle kutladı.

Bir diğer etiket ise şüphesiz herkesin konuştuğu Ukrayna-Rusya savaşı. Tüm dünyanın korkarak takip ettiği bu olayda, hem Ukrayna hem de dünyadaki diğer destekçileri, ”Ukrayna’nın yanında olun!” anlamına gelen #StandWithUkraine etiketiyle barış çağrısında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde finali oynanan ve Lionel Messi önderliğinde Arjantin’in galibi olduğu Katar 2022 Dünya Kupası, futbolseverler tarafından coşkuyla takip edildi. #FIFAWorldCup etiketi ise hayranların turnuvaya olan ilgisini gösterdi.

Instagram resmi hesabı, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ”Bunlar fritözlerden animelere, 2022 yılının en çok kullanılan etiketleriydi.” ifadelerini kullandı.

Listede bulunan diğer etiketler ise şu şekilde:

  • #NFT
  • #Airfryer
  • #StrangerThings
  • #SpyxFamily
  • #Bookstagram
  • #JamesWebSpaceTelescope

Peki siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? En çok kullanılan Instagram etiketleri ilginizi çekti mi? Görüşlerinizi Yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.