enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2774
EURO
34,6528
ALTIN
2.413,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
25°C
KKTC
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Philips yeni amiral gemisi televizyonlarını tanıttı!

Philips yeni amiral gemisi televizyonlarını tanıttı!
31.08.2022 19:30
A+
A-

Philips’in görüntü ve ses bölümünü yöneten TP Vision, OLED ve mini-LED serisini yeni amiral gemisi modeller ile güçlendirdi. Yeni televizyonların tanıtımı için Berlin’de düzenlenen IFA 2022 fuarını tercih eden şirketin OLED+937 modeli, 2022 yılı EISA En İyi EV Sineması TV ödülünü aldı.

65 inç ekran boyutuyla Türkiye’de satışa sunulacak olan televizyon, 6. nesil P5 yapay zekalı ve akıllı çift motorlu görüntü işleme teknolojisinin yanı sıra 5.1.2 surround performans yakalayan özel yandan çıkışlı hoparlörler ve 95W güç çıkışlı son model Bowers & Wilkins ses sistemi de bulunuyor.  

PML9507 modeli ise Mini-LED teknolojisini kullanırken, akadan aydınlatma sayesinde 1500 Nit’lik parlaklığa ulaşabiliyor ve VA panelli 55, 65 ve 75 inç ekran boyutu alternatifleriyle satışa sunuluyor. 


ASUS Zenbook 17 Fold OLED ön inceleme!

ASUS Zenbook 17 Fold OLED ön inceleme!

Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA 2022’de tanıtılan ASUS Zenbook 17 Fold OLED ön inceleme ile karşınızdayız.

Philips televizyon denildiğinde ilk akla gelen şey olan Ambilight teknolojisi önemli ölçüde iyileştirildi. Yeni nesil Ambilight iyileştirilmiş ortam aydınlatma teknolojisiyle, ekrandaki görüntüleri daha hassas bir şekilde eşleştirmesi için özel olarak tasarlanan geliştirilmiş bir versiyon sunuyor.

Her 2 seride de Android 11 TV’nin özelleştirilmiş sürümü bulunurken, tüm ana HDR formatları desteklenmeye devam ediliyor.

Philips OLED+937 özellikleri

OLED+937 bir televizyonun sunabileceği maksimum görüntü ve ses kalitesini yakın zamanda kazandığı 2022 EISA Ödülü’yle yeniden kanıtladı. Model; 65 inç OLED+937, OLED EX paneli, güçlü yapay zekalı çift motoru, ısı senkronizasyonu ve 1300 Nit’e kadar çıkabilen parlaklık kapasitesiyle dikkat çekiyor.

Yapay zeka teknolojisine ek olarak TV’de bulunan P5 Yapay Zekalı Çift Görüntü İşleme Teknolojisi; görüntü işleme fonksiyonuna Advanced HDR özelliğini ekleyerek görüntülerin sahne-sahne işlenip ortalama değerlerini almak yerine kare-kare işlenmesini sağlıyor. 

Bowers&Wilkins ses sistemi, televizyonun bulunduğu ortama etkileyici bir ses performansı katmak amacıyla 95W’lık güç, sağ ve soldan ateşlemeli sürücülerle gerçek anlamda 5.1.2 tarifine uyan bir ses deneyimi yaşatıyor. 

OLED+937 modelde televizyonun arkasına monte edilen LED’leri gruplara ayırmak yerine, her bir LED’in ayrı ayrı kontrol edilerek daha geniş renk seçeneği ve hassas renk eşleşmesi sunmasını kolaylaştıran Yeni Nesil Philips Ambilight Teknolojisi de bulunuyor. 

Yeni Aurora Ekran Doldurma Özelliği’yle beraber televizyonda önceden yüklenmiş olan video ve fotoğraflardan oluşan galeri ekrana geldiğinde izleyiciler kendilerini sanat galerisinde gibi hissediyor.   

G-sync ve Free-sync Premium uyumluluğu, özel ekran oyun ayarları çubuğu ve oyun performansını panelin yenilenme hızına göre iyileştirmek için tasarlanmış yeni VRR Shadow Enchancer özelliğiyle televizyon oyunseverlere mükemmel bir oyun deneyimi yaşatıyor. 

Avrupa dizaynı minimalist metal çerçeve ve yeni, incecik OLED EX paneli Ambilight aurasını televizyondan dışarı taşırıyor.

Televizyon standına entegre edilen hoparlör muhafazasının her iki ucunda özel delikli saten metal hoparlör ızgaraları, üst ve ön kısımda Kvadrat Audiomix kumaş detayları bulunuyor. 

Harekete duyarlı, arkadan aydınlatmalı uzaktan kumanda gümüş renkte ve Muirhead deri kaplamalı. 

Philips PML9507 Mini LED TV özellikleri

OLED model televizyonlar, Ambilight TV serisinde bulunan açık ara en yüksek performanslı ürün olsa da; Mini LED teknolojisi üst seviye görüntü kalitesi ve ses performansıyla öne çıkıyor.  Mini-LED model seçenekleri; 55, 65 ve 75 inç ekran boyutlarının eklenmesiyle arttı. 

Philips 6.nesil P5 Yapay Zekalı Görüntü İşleme Teknolojisi, 120 Hz Va panel ve etkileyici 1500 Nit’lik parlaklık kapasitesiyle televizyon izleyicilerine üst düzey görüntü kalitesi sunuyor. 

Yeni nesil dört taraflı Ambilight aydınlatmaya eklenen Aurora özelliği sayesinde seyir keyfi ikiye katlanıyor. 

Mini LED; televizyona entegre edilen 2.1 derin bas hoparlör, 70W’luk alttan ateşlemeli tweeter sistemi, iki adet orta mesafeli sürücü, ayrı üçlü zil sesli derin bas hoparlör ve arkada konumlanan ikiz pasif radyatör sayesinde görüntü kalitesiyle eş değer bir ses performans gösteriyor. 

Birinci sınıf Avrupa dizaynı; metal kaplama ve setin alt kenarı boyunca ekranın diğer üç kenarında bulunan minimal kalınlıktaki metal çerçeveyle öne çıkıyor. Koyu antrasit renkte fırçalanmış metal çubuklar tasarımı tamamlayan diğer bir detay. 

Oyunseverler için ideal bir model olan PML9507; Philips TV’nin oyun ayarları çubuğu, Freesync Premium uyumluluğu, TV’de bulunan monitör modu sayesinde tam çözünürlüklü 4K 120VRR oynatma kapasitesine sahip. 

PML9507 modelinin ayrıca sofistike ve şık Muirhead deri kaplamalı, harekete duyarlı, gümüş renkli uzaktan kumandası da bulunuyor. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.