enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Spotify için yeni podcastler yolda!

Spotify için yeni podcastler yolda!
09.03.2023 00:03
A+
A-

Spotify, bu akşam saat 9’da Stream On 2023 etkinliği düzenledi. Burada bir takım yeniliklerden ve özelliklerden bahsedildi. Dijital müzik şirketinin platform dinleyicilerine sunacağı yeni video podcastler belli oldu.

Spotify’a gelecek yeni video podcastler belli oldu!

Spotify, platformdaki podcastler için büyük uğraşlar verdi. Şirket, bu bölüm için 1 milyar dolardan fazla yatırım yaptı. Ayrıca podcast stüdyolarından onlarca çalışan işten çıkarıldı ve şirketin podcast şefi yollar ayrıldı. Bu sebepten ötürü şirket, bu süreçte oldukça zorluk çekti.

Spotify için yeni video podcastler yolda!

Podcast stüdyolarından sorumlu Spotify Başkanı Julie McNamara, Stream On 2023 etkinliğinde sahneye çıktı. Burada yeni video podcastleri tanıttı. Milyonlarca aboneye sahip Markiplier ve Distractable’ın videoları, video podcast şeklinde platforma gelecek. Öte yandan dünyaca ünlü oyuncu Julia Fox’un sunduğu Spotify’a özel hazırlanan Forbidden Fruits podcastin ikincisi, video şeklinde yayınlanacak.

Spotify tasarımı değişiyor: Yeni özellikler geldi!

Spotify tasarımı değişiyor: Yeni özellikler geldi!

Spotify, yeni bir arayüze geçiş yaptığını duyurdu. Stream On etkinliğinde, TikTok benzeri özellikler de gün yüzüne çıktı.

Julie McNamara, etkinlikte yaptığı konuşmada “Video podcasting, podcasting’in en hızlı büyüyen alanlarından biri ve bu büyümenin devam etmesini bekliyoruz. Şu anda platformda 70.000 video oluşturucumuz var ve çok daha fazlası da yolda.” dedi.

Bunların yanı sıra etkinlikte Spotify’ın yeni ana sayfa arayüzü de tanıtıldı. TikTok’a benzeyen bir tasarıma sahip ana sayfada, kullanıcı aşağı doğru kaydırdıkça müzik, şarkı ve podcast önerileri alacak. Sosyal medya platformlarındaki keşfet bölümüne benzerlik gösteriyor.

Podcastlere otomatik oynatma özelliği geldi!

Müziklerde olduğu gibi podcastler için de otomatik oynatma özelliği kullanıma sunuldu. Kullanıcının o anda dinlediği podcaste göre benzer içerikler bulunacak ve sırasıyla çalınacak.

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.