enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3452
EURO
34,9193
ALTIN
2.400,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

UPDF ile PDF düzenlemek, açmak ve paylaşmak hiç olmadığı kadar kolay!

UPDF ile PDF düzenlemek, açmak ve paylaşmak hiç olmadığı kadar kolay!
23.03.2023 10:03
A+
A-

UPDF, Mac, Windows ve mobil platformlarda çalışan güçlü ve kullanıcı dostu bir PDF düzenleme yazılımıdır. Bu yazılım, PDF dosyalarınızı okumak, düzenlemek ve paylaşmak için mükemmel bir çözümdür. UPDF‘nin tüm platformlarda kullanılabilir bir lisansı vardır ve bu sayede işlerinizi kolaylaştırır. UPDF’yi şu anda %50 indirimle edinebilirsiniz: buradan indirin.

UPDF PDF editörü şimdi %50 indirimde: PDF’lerinizi zlı ve kolayca düzenleyin

UPDF ile belgelerinizi rahatça okuyabilir, yazdırabilir ve metin arayabilirsiniz. Ayrıca slayt gösterisi olarak görüntüleme özelliği sayesinde sunumlarınızı daha etkili hale getirebilirsiniz. UPDF’nin kullanıcı dostu arayüzü sayesinde metin, görsel, bağlantı, filigran, arka plan ve başlık/altlık düzenlemeleri yaparak PDF’lerinizi profesyonel bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

UPDF

UPDF’nin güçlü yorum ekleme özellikleri sayesinde, PDF belgelerinizdeki önemli noktaları vurgulayabilir, altını çizebilir veya üstünü çizebilirsiniz. Yapışkan notlar, damgalar ve etiketler ile belgelerinize ek bilgiler ekleyebilirsiniz. Ayrıca şekil ve kalem araçlarıyla çizimler yaparak belgelerinizi zenginleştirebilirsiniz.

OCR teknolojisi sayesinde taranmış PDF’lerde metin tanıma ve dönüştürme işlemleri gerçekleştirilebilir. UPDF, 38 dilde metin tanıma desteği sunarak evrensel bir kullanım imkanı sağlar. İzin ve açılış şifreleriyle belgelerinizi güvence altına alabilir, belgelerinize imza ekleyebilir ve e-posta veya bağlantı yoluyla paylaşarak işbirliğini güçlendirebilirsiniz.

PDF belgelerinizi düzenlemek ve organize etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. UPDF ile sayfaları yeniden sıralayabilir, siler, ekleyebilir, bölebilir, çıkarabilir ve döndürebilirsiniz. Formları doldurmak, PDF dosya boyutunu azaltmak ve birden fazla dosyayı tek bir PDF’te birleştirmek artık çok daha hızlı ve kolaydır.

UPDF Bulut özelliği, farklı cihazlar ve platformlar arasında PDF’lerinizi düzenleme, yükleme ve senkronize etme imkanı sunar. UPDF Bulut’ta 10 GB ücretsiz depolama alanı ve dosya başına maksimum 2 GB boyut desteğiyle dosyalarınızı güvende tutabilirsiniz.

UPDF, Adobe Acrobat ile karşılaştırıldığında benzer özelliklere sahip olmasına rağmen, daha uygun bir fiyatla sunulmaktadır. UPDF ve Adobe Acrobat arasındaki karşılaştırmalı tabloyu görmek için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede hangi PDF düzenleme yazılımının sizin için en uygun olduğuna karar verebilirsiniz.

Uygulama aynı zamanda mobil cihazlar için de kullanılabilir. Şu an için Android ve iOS sürümleri, masaüstü sürümündeki tüm özellikleri sunmamaktadır, ancak önümüzdeki ay Android platformu için daha fazla özellik eklenmesi planlanmaktadır. Bu sayede, farklı cihazlarınızda UPDF’nin sunduğu tüm özelliklerden yararlanabileceksiniz.

Genel kullanım alanlarına bakacak olursak; öğrenciler, öğretmenler, iş insanları, akademisyenler ve diğer profesyoneller için UPDF, günlük PDF işlemlerinde zaman ve çaba tasarrufu sağlamaktadır. Belgelerinizi düzenlemek, işbirliği yapmak ve paylaşmak için UPDF, esnek ve güçlü bir çözüm sunar.

Bugün saat 13:00’te başlayacak olan özel bir kampanya ile UPDF’yi %50 indirimle satın alabilir ve UPDF Bulut’ta 10 GB ücretsiz depolama alanından yararlanabilirsiniz. Ayrıca satın alımınızla beraber ücretsiz “PDF Password Remover” ürünü de elde edebilirsiniz.Bu fırsattan yararlanmak için bu bağlantıya tıklayarak indirme işlemine başlayabilirsiniz. UPDF ile PDF belgelerinizi yönetmek ve düzenlemek artık çok daha kolay ve verimli olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.