enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3725
EURO
34,5877
ALTIN
2.386,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
25°C
KKTC
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
20°C

Netflix Games, TV’ye geliyor: Kontrolcüsü de iPhone olacak!

Netflix Games, TV’ye geliyor: Kontrolcüsü de iPhone olacak!
30.03.2023 09:59
A+
A-

Son dönemde Disney+ ve Amazon Prime video gibi rakiplerine müşteri kaybeden Netflix, talihini kendine yeni kapılar açarak arıyor. Sızıntılara göre Netflix Games, TV’ye gelebilir ve kontrolcü olarak da iPhone’ları kullanabilir.

Netflix Games TV’ye gelirse kontrolcüsü iPhone olacak!

Bugün ortaya çıkan raporlara göre Netflix Games, akıllı TV’lere gelecek. Üstelik şirketin bir süredir oyuncuların iPhone’larını bir kontrolcü olarak kullanmalarına izin verebilecek yeni bir özellik üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Netflix’in Games olarak bildiğimiz oyun kütüphanesi 2021 yılında özel bir etkinlik yapılmadan sessizce başlatıldı. Burada halihazırda birçok farklı türde oyun bulunsa da olası bir TV entegrasyon sürecinden sonra oyunların sayısı kat be kat artacaktır.

Netflix’e para ödemek istemeyenler buraya!

Netflix’e para ödemek istemeyenler buraya!

Dijital içerik platformlarına para ödemek istemeyen kişiler için ücretsiz Netflix alternatifi olabilecek siteleri paylaşıyoruz.

Hatta son paylaşılan raporlara göre, Netflix uygulamasındaki kodlar, Netflix Games’in yakında TV’lere gelmesi için çalışmaların yapıldığına işaret ediyor. Burada dikkatleri çeken bir diğer detay da yukarıda belirttiğimiz gibi iPhone’ların kontrolcü işlevi kazanması için de ayrı bir çalışmanın yapıldığı ve bu kodların da uygulamada görüldüğü söyleniyor.

iPhone’un bir kontrol cihazı olarak kullanılması aslında yeni bir konsept değil. Hatta Apple, Apple TV’deki belirli oyunlar için Apple Remote ile basit bir kontrolcüye sahip olmanızı sağlıyor. Fakat Netflix’in bu yeni özelliğinin tam olarak nasıl işleyeceği belirsiz.

Ayrıca neden sadece iPhone’a yönelik olduğu da bilinmiyor. Fakat telefonlarında PUBG veya FIFA benzeri oyun oynayan kişiler dokunmatik ekran üzerindeki kontrolcülerin nasıl olacağına dair şimdiden fikir sahibi olabilirler. Ek olarak, Netflix Games sayfasına ulaşmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.