enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

DLSS destekleyen oyun sayısı artıyor! İşte yeni oyunlar

DLSS destekleyen oyun sayısı artıyor! İşte yeni oyunlar
13.04.2023 06:57
A+
A-

NVIDIA, 2018 yılında GeForce RTX ekran kartları ile birlikte ışın izleme teknolojisini hayatımıza getirdi. Gölge ve yansımaları çok daha iyi bir şekilde yansıtan bu teknolojinin ardından 2019 yılında ise DLSS 1.0 ile birlikte oyunlarda çok daha fazla kare hızlarına kavuştuk. İlk etapta sınırlı sayıda oyun desteğine sahip olan DLSS teknolojisi ise yeni nesilleri ile birlikte daha fazla oyuna ev sahipliği yapmaya başladı.

NVIDIA, DLSS desteğini yeni oyunlarda sunmaya başladı

NVIDIA her yeni güncelleme ile birlikte DLSS destekleyen oyun sayısını artırıyor. Geçtiğimiz günlerde Sackboy: A Big Adventure oyununa DLSS 3 desteğini sunan ve Cyberpunk 2077’ye ise ışın izleme güncellemesi duyuran şirket şimdi ise yeni oyunlara kapısını açıyor.

NVIDIA DLSS destekleyen oyun

Ünlü ekran kartı şirketi son yapılan güncellemeler ile birlikte 30 oyunda DLSS 3 desteği sunmaya başladı. Diğer yandan ise 280’den fazla oyunda DLSS 2 desteği sunularak kullanıcıların daha yüksek kare hızları ve görüntü kalitesine ulaşması sağlanıyor.

Nvidia’nın bu güncellemesinden sonra Cyberpunk 2077’yi tanıyamayacaksınız!

Nvidia’nın bu güncellemesinden sonra Cyberpunk 2077’yi tanıyamayacaksınız!

Heyecanla beklenen, Cyberpunk 2077’nin Ray Tracing: Overdrive Modunun ön izleme lansmanı bugün gerçekleşti.

Bir yandan en yeni DLSS sürümüne yeni oyunlar ekleyen şirket, DLSS 2’nin kapsamını da genişletmeye devam ediyor. Şirket son yaptığı açıklama ile birlikte High On Life ve Like a Dragon: Ishin! oyunlarına DLSS 2 desteğinie sunmaya başladığını duyurdu.

Diğer yandan ise DLSS 2 desteğine sahip iki oyunda erken erişimden çıkıyor. Buna göre LEAP ve Everspace 2 oyunları da artık genel oyuncu kitlesi tarafından oynanılmaya başlanacak. Böylelikle RTX kullanıcıları yeni oyunları DLSS teknolojisi ile deneyimleme fırsatı yakalayacaklar.

High on Life

NVIDIA, DLSS destekleyen oyun sayısını her geçen gün artırırken, oyuncuların ise bu teknolojiyi benimseme rakamlarını da paylaştı. Son paylaşılan raporlara göre GeForce RTX 40 serisi masaüstü ekran kartı sahiplerinin yüzde 83’ü ışın izleme teknolojisini kullanırken, yüzde 79’u ise DLSS teknolojisinden yararlanıyor.

NVIDIA, DLSS desteği ve ışın izleme özellikleri ile oyunlardaki kullanıcı deneyimini artırma hedefinde. Peki siz DLSS desteği sağlayan oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

RTX 4070 çıktı! Asus Dual RTX 4070 12GB inceleme

YouTube video

SDNShiftdelete.net
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.