enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4953
EURO
34,7222
ALTIN
2.407,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
24°C
KKTC
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Strava ile Spotify ortaklığı duyurdu! İşte avantajları

Strava ile Spotify ortaklığı duyurdu! İşte avantajları
13.04.2023 09:00
A+
A-

iOS cihazlarda en popüler fitness uygulamalar arasında yer alan Strava, bugün yeni bir haberle karşımıza çıkıyor. Buna göre Strava, Spotify ile ortaklık kurdu. Böylece kullanıcılarının aktivitelerini takip ederken müziğe ve podcast’e kolayca ulaşmaları için önemli bir adım attı. Bu sayede uygulamalar arasında geçiş yapma zorunluluğu olmayacak. İşte detaylar!

İki uygulama arasında geçiş zorunluluğu olmayacak

Fitness uygulaması Strava, kullanıcılarının daha iyi bir platform deneyimi yaşamaları için önemli bir adım atıyor. Platform, kullanıcılarını aktivitelerini takip ederken bir yandan da müzik ve podcast seçeneklerine kolayca erişmeleri için Spotify ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Strava ile Spotify ortaklığı duyurdu! İşte avantajları

Yeni entegresyonla birlikte Spotify kullanıcıları egzersiz yaparken sevdikleri şarkıları dinlemek için uygulamalar arasında geçiş yapmak zorunda kalmayacak. Bunun yanı sıra bu ortaklıkta podcast’ler ve sesli kitapları da Strava’da egzersizinizi takip ederken dinleyebileceksiniz.

Spotify açıkladı! İşte Türkiye’nin en popüler sanatçıları

Spotify açıkladı! İşte Türkiye’nin en popüler sanatçıları

Spotify, Türkiye ve dünya genelinde en popüler sanatçıları paylaştı. Listenin birinci sırasındaki isim, oldukça dikkat çekti.

Premium kullanıcılar, yıldızlı parçaları ve seçilmiş çalma listelerini çalabilecek. Ücretsiz kullanıcılar ise aralıklı reklamlar dahil olmak üzere seçtikleri müzikleri dinleme şansına sahip olacak. Özellik, tüm Strava kullanıcılarına ücretsiz ve Summit aboneliği için ödeme yaparak sunulacak.

Bunların dışında Spotify Premium kullanıcılarını özleyeceği bir özellik de var. O da müzik ve podcast’leri çevrim dışı bir şekilde dinlemek oluyor. Strava, ses akışını canlı tutmak için mobil veya WiFi bağlantısına ihtiyaç duyuyor.

Strava ile Spotify ortaklığı duyurdu! İşte avantajları

Ayrıca Strava’nın Bağlantılı Ortaklıklardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mateo Ortega ise bir açıklama yaptı. “Spotify gibi bir dünya lideriyle iş birliği yaparak müzik ve hareketi platformumuza sorunsuz bir şekilde entegre etmekten heyecan duyuyoruz. Bu yeni özellik Strava’nın bağlantılı fitness’ın merkezindeki konumunu sağlamlaştırıyor ve Strava’daki aktif insanlardan oluşan küresel topluluğun gücünü göstermeye devam ediyor.”

Peki, siz Spotify Strava ortaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.