enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2668
EURO
35,0770
ALTIN
2.465,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Fiyat performans odaklı Vivo Y78+ modelinin tasarımı belli oldu!

Fiyat performans odaklı Vivo Y78+ modelinin tasarımı belli oldu!
13.04.2023 12:03
A+
A-

Akıllı telefon pazarının başarılı oyuncularından Vivo, ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son dönemde T2 modellerini kullanıcıların beğenisine sunan şirketin bir sonraki hedefi fiyatıyla ve teknik özellikleriyle kullanıcıları üzmeyecek Vivo Y78+ modelini vitrine çıkarmak. Akıllı telefonun tasarımı kısa bir süre önce belli oldu. İşte Vivo Y78+ tasarımı, özellikleri ve çıkış tarihi!

Vivo Y78+ tasarımı ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde V2271A model numarasıyla 3C ve TENAA gibi platformlarda görünen Vivo Y78+ modelinin tasarımı kısa bir süre önce belli oldu. Sektörde sızıntılarıyla bilinen Panda is Bald, yaklaşan telefonun tasarımını ve renk seçeneklerini gözler önüne seren bir görsel paylaştı.

Vivo Y78+ tasarımı, özellikleri ve çıkış tarihi!
Vivo Y78+ tasarımı, özellikleri ve çıkış tarihi!

Resimden de anlaşılacağı üzere Vivo Y78+, siyah, mavi ve altın renk seçenekleriyle satışa çıkacak. Öte yandan kavisli ve içerisine nokta şeklinde selfie kamerası konumlandırılmış bir OLED panel, dairesel çift kamera kurulumu ve ekran altına yerleştirilen bir parmak izi okuyucusuna sahip olacak.

Vivo hızlı şarj özelliğini orta segmente getiriyor!

Vivo hızlı şarj özelliğini orta segmente getiriyor!

Vivo Y78+, ortaya çıkan yeni sertifika belgelerine göre 44W’a kadar hızlı şarj özelliği ile birlikte sunulacak.

Akıllı telefonda yer alacak işlemci Qualcomm Snapdragon 695 olacak. Orta segmentte sıkça karşımıza çıkan yonga seti 6 nm mimariyle üretildi. Bunun yanı sıra 2x 2.2 GHz ARM Cortex-A78 (Kryo 660) ve 6x 1.7 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ev sahipliği yapıyor. Grafik tarafındaysa Adreno 619 birimi yer alıyor.

Vivo Y78+ modelinin tüm özellikleri henüz bilinmiyor. Ancak geçmiş sertifika sızıntılarına bakarak 12 GB RAM ve 44W hızlarında şarj olan 5,000 mAh’lik bir pile sahip olacağını söyleyebiliriz. Son olarak modelin tanıtım tarihi henüz belli değil. Ancak söylentilere göre 20 Nisan’da kullanıcıların beğenisine sunulacak.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.