enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3010
EURO
34,6729
ALTIN
2.407,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Elon Musk’tan şok iddia: ABD, Twitter’da tam erişime sahip!

Elon Musk’tan şok iddia: ABD, Twitter’da tam erişime sahip!
17.04.2023 17:59
A+
A-

Geçtiğimiz yıl ekim ayında Twitter’ı satın alan Elon Musk, o günden beri gündemden düşmüyor. Yaptığı açıklamalar ve platform üzerinde yaptığı yeniliklerle adından sık sık söz ettiren ünlü isim bu kez yeni bir konuyla gündeme geldi. Verdiği bir röportajda Musk, ABD hükümetinin Twitter’daki her şeye tam erişimi olduğunu iddia etti.

Elon Musk, ABD hükümetinin Twitter’a tam erişimi olduğunu iddia etti

Yaptığı açıklamalarla gündemin bir numaralı isimleri arasına gelen ünlü iş insanı Elon Musk, bugün yeni bir iddiayla karşımıza çıktı. Sunucu Tucker Carlson, Twitter’dan Elon Musk ile yaptığı röportajın belirli bir bölümünü paylaştı.

Twitter’ı satın almadan önce Elon Musk, ABD hükümetinin uygulamadaki her şeye erişebildiğini iddia etti. Röportajın paylaşılan kısmında ise ünlü isim, ABD hükümetinin kullanıcılar arasındaki mesajlar da dahil olmak üzere platformdaki her şeye tam erişimi olduğunu bir kez daha iddia etti.

Elon Musk müjdeyi verdi: Tweet atarak para kazanın!

Elon Musk müjdeyi verdi: Tweet atarak para kazanın!

Twitter Blue ile para kazanma dönemi başlıyor. Platform, abone alan hesaplar için kullanıcılara ödeme yapacak.

Bununla birlikte röportajında şu ifadeleri kullandı: “Çeşitli devlet kurumlarının Twitter’da olup biten her şeye etkin bir şekilde tam erişim derecesi aklımı başımdan aldı. Bunun farkında değildim.” Söz konusu paylaşımdan bu erişimden kaç kişinin etkilendiği ya da bu erişime kimin izin verdiği ile ilgili bir bilgi yer almıyor.

Tüm bunların dışında bazı kullanıcılarda kafa karışıklığı oldu. Kullanıcılar, Musk’ın bunu öğrenmesinden sonra konuyla ilgili ne yaptığını merak ediyor. Ayrıca kullanıcı verilerinin devlet erişimine girmesini nasıl engel olduğu sorusu kullanıcıların cevabını merak ettiği sorular arasında.

Elon Musk'tan şok iddia ABD, Twitter'da tam erişime sahip!

Ayrıca sunucu, özel mesajlara veya DM’lere erişimin de içinde olup olmadığına dikkat çekiyor. Ancak söz konusu erişimin belirli kişiler için bir mahkeme kararıyla mı elde edildiği yoksa ABD hükümetinin Twitter’daki tüm bilgileri sürekli olarak mı izlediği hakkında net bir bilgi yok. Ufak bir kısmı paylaşılan bu röportajın tamamının ise salı günü yayınlanacağı belirtiliyor.

Peki, siz Elon Musk hükümet açıklaması hakkında ne düşüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.