enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

BMW’den ilham almış gibi: 2024 makyajlı Renault Clio tanıtıldı!

BMW’den ilham almış gibi: 2024 makyajlı Renault Clio tanıtıldı!
19.04.2023 16:08
A+
A-

Uygun fiyatlı şehir otomobili Clio makyajlandı. Bursa OYAK Fabrikası’nda üretilen Clio hem uygun fiyatlı oluşu hem de şehir içi sürüşlerinde kullanıcılarına sunduğu pratiklik sayesinde önce filoların ardından da bireysel kullanıcıların göz bebeği haline geldi. Araç 2024 yılını daha 2023 yılının Haziran ayında kutlayacak ve yeni kasası ile giriş yapacak. BMW’den bazı esintilerin yer aldığı bu yeni makyaj ile Clio segment içerisinde daha farklı bir yer tutmak istiyor gibi. İşte makyajlanmış 2024 Renault Clio ile ilgili detaylar…

Clio 5 ile gelen segment hamlesi hala devam ediyor!

Makyajlanmış 2024 yeni Clio, 2020 yılında piyasaya sürülen Clio 5’in yaptığı atılımı devam ettiriyor. Araç özellikle son makyaj operasyonu ile oldukça sert bir görünüme kavuştu. Eski RS modellerini hatırlayanlar olacaktır. 2024 Clio’nun yeni ön tampon tasarımında eski Clio RS esintilerini görmekte mümkün.

2024 Renault Clio

Ön tarafta genişleyen ızgara sayesinde piano black detaylar arttı. Yeni Renault logosu ile bütünlük sağlayan panjur gövde rengindeki geçişle birlikte alt ızgara formundan ayrılıyor ve bir tampon görünümü elde ediyor. Farlara yapılan yeni dokunuşlar ile Peugeout ile başlayan “kaplan dişi” far tasarımı Clio’ya da eklenmiş oldu. Fakat Clio’da bu iş biraz daha estetik olmuş denebilir çünkü dişleri oluşturan ledler bıçak şeklinde kat kat aşağıya doğru uzanıyor. Bu da aracın sportiflik hissiyatını arttırıyor.

Elektrikli lüks: Mercedes-Benz Maybach EQS SUV tanıtıldı!

Elektrikli lüks: Mercedes-Benz Maybach EQS SUV tanıtıldı!

Lüksün elektrikli hali olarak adlandırılan Mercedes-Benz Maybach EQS SUV tanıtıldı. İşte konuyla ilgili detaylar…

Led farların yine tüm Clio modellerinde standart olarak sunulacağını da belirtelim. Bu model segmenti içerisinde genelde opsiyon olarak sunulan bu özellik Clio’da 5. nesilden itibaren standart olarak sunuldu. Aracın yan ve arka kısımlarına geldiğimizdeyse eklenen bazı aerodinamik hava menfezleri dışında şaşırtıcı bir değişiklik yapılmadı. Clio 5 ile aynı diyebiliriz.

Fakat arka stop lambalarında Alpine Estate paketi ile gelecek bir farklılık bulunmakta. Renault Clio, BMW’den özenmiş olmalı ki şeffaf stop lambaları kullanmaya başladı. Stop lambalarına ek olarak Alpine Estate paketine özel olarak mavi beyaz renklerde dikişler ve bazı jant opsiyonları sunulacak. Clio 5 ile gelen RS-Line donanımına benzer niteliklerde diyebiliriz.

2024 Renault Clio

2024 Renault Clio motor seçenekleri

Yeni Clio, 5. nesildeki gibi bizleri heyecanlandıracak bir 1.3 Tce üniteye sahip değil maalesef. Giriş segmentinde 1.0 Sce atmosferik üniteye ve 1.0 Tce turbo üniteye sahip. Ve ülkemizde satışı olmasa da Avrupa yollarında bir de 1.0 Tce ünitenin LPG’li versiyonu satılacak. Ülkemize bu ünitenin gelip gelmeyeceği ise belli değil. Halihazırda Bursalı olan Clio, Haziran ayında Avrupa’da satışta olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.