enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5111
EURO
34,9079
ALTIN
2.434,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Disney+’tan Spider-Man ve Venom hayranlarına müjdeli haber!

Disney+’tan Spider-Man ve Venom hayranlarına müjdeli haber!
21.04.2023 00:48
A+
A-

Disney+ kütüphanesini süper kahraman filmleriyle genişletmeye devam ediyor. Dijital yayın devinden gelen açıklamaya göre birden fazla Spider-Man ve ayrıca ilk Venom filmi bu baharda Disney+ abonelerine sunulacak.

Disney+ kitaplığına Spider-Man filmleri ekleniyor

“Marvel yapımlarının evi” olarak tanımlanan Disney+ kütüphanesi Spider-Man ve Venom serisiyle genişliyor. Platform Nisan ve Mayıs aylarında Sam Raimi üçlemesinin tamamını, Spider-Man: Homecoming’i ve ilk Venom filmini alacağını duyurdu.

Platformun aboneleri 21 Nisan’dan itibaren Spider-Man, Spider-Man 2 ve Spider-Man 3’ün yanı sıra The Amazing Spider-Man’i içeren Sam Raimi üçlemesinin keyfini çıkarabilir. Ayrıca 12 Mayıs’ta ise Spider-Man: Homecoming ve ilk Venom filmi servise eklenecek.

Atari geri mi dönüyor? 100’den fazla oyunu satın aldı!

Atari geri mi dönüyor? 100’den fazla oyunu satın aldı!

Atari eski oyunları yeniden canlandırmak istiyor. 1980 ve 90’lı yıllarda popüler olan 100’den fazla oyunun haklarını satın aldı.

Disney+ bu yıl içinde daha fazla Sony Pictures filminin eklenmesini hedeflediğini söyledi. Bu, platformun ilerleyen aylarda Ghost Rider ve Morbius gibi az bilinen Sony-Marvel filmlerini de alacağı anlamına geliyor olabilir.

Fakat son yıllarda büyük çıkış yakalayan Tom Holland’lı Spider-Man yapımlarından bahsedilmediğini belirtmek gerekiyor. Spider-Man: Far From Home ve Spider-Man: No Way Home gibi filmlerin Disney+’a ekleneceği tarih şimdilik belirsiz.

Ek olarak 2 Haziran’da vizyona çıkması beklenen Spider-Man: Into the Spider-Verse’in sinemalarda gösterime gireceğini hatırlatmak gerekiyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.