enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
21°C
KKTC
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

PlayStation Plus, 1258 TL’lik oyunları ücretsiz veriyor!

PlayStation Plus, 1258 TL’lik oyunları ücretsiz veriyor!
27.04.2023 01:17
A+
A-

Sony’nin abonelik bazlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar eklerken ayrıca oyuncuların çok oyunculu oyunlara erişimini sağlıyor. Bu ay ise toplamda 1258 TL’lik oyunları kütüphanesine ekleyen servisin bu ayki oyunları, önceki aylara göre biraz sönük diyebiliriz. İşte PlayStation Plus mayıs ayı oyunları…

PlayStation Plus mayıs ayı oyunları belli oldu!

İlk olarak sızıntı şeklinde ortaya çıkan ve sonrasında resmileşen habere göre, PlayStation Plus 2 Mayıs tarihi itibariyle abonelerine üç oyun verecek. Premium, Extra ve Essential aboneleri bu üç oyuna da sahip olabilecek. Ayrıca nisan ayının oyunlarından bazılarını hala alma şansınızın olduğunu belirtmemizde fayda var.

playstation plus mayıs

PlayStation Plus mayıs ayında verilen oyunlardan ilki Chivalry 2, çok oyunculu orta çağ temalı bir savaş oyunu. Özellikle arkadaşlarınızla oynarken büyük keyif alabileceğiniz yapım, farklı oyun modları ve karakter çeşitliliğiyle uzun saatler oynatabiliyor.

Oyuncular yaşadı: PS5 Pro ve yeni Nintendo Switch yolda!

Oyuncular yaşadı: PS5 Pro ve yeni Nintendo Switch yolda!

PS5 Pro ve yeni Nintendo Switch sürümü için son iddialar merak uyandırıyor. Konsolların, yakın zamanda duyurulacağı belirtildi.

Bir diğer oyun olan Grid Legends ise, motor sporlarının ön planda olduğu ve bir yarış oyunundan beklenmeyecek kadar iyi olan hikayesiyle öne çıkıyor. Eğer yarış oyunlarından keyif alıyorsanız kesinlikle göz atmanız gereken bir oyun.

Descenders’a gelirsek, 2018 yılında çıkışını gerçekleştirmiş bisiklet yarışı temalı bir oyun. Özellikle serbest sürüşleriyle öne çıkan yapımda taklalar atmak ve fantastik hareketler denerken oldukça eğlenebilirsiniz. Ek olarak oyunda Türkçe dil desteği bulunduğunu da belirtelim.

Liste halinde 2 Mayıs’ta oynanabilir olan PlayStation Plus mayıs ayı oyunları şu şekilde:

  • Chivalry 2 (PS4/PS5- Premium, Extra, Essential)
  • Grid Legends (PS4/PS5- Premium, Extra, Essential)
  • Descenders (PS4- Premium, Extra, Essential)

PlayStation Plus abonelik fiyatları ise şu şekilde:

Deluxe Extra Essential
1 aylık abonelik 70.00 TL 60.00 TL 40.00 TL
3 aylık abonelik 190.00 TL 165.00 TL 100.00 TL
12 aylık abonelik 460.00 TL 400.00 TL 240.00 TL
Öne çıkan ayrıcalıkları Klasikler kataloğu,
oyun deneme sürümleri
Oyun kataloğu,
Ubisoft+ klasikleri
Aylık oyunlar,
çevrimiçi çok oyunculu,
özel indirimler

Peki siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.