enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Yağmurlu
20°C
KKTC
20°C
Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Netflix’te izleyebileceğiniz en iyi aile dizileri ve filmleri!

Netflix’te izleyebileceğiniz en iyi aile dizileri ve filmleri!
30.04.2023 07:58
A+
A-

Netflix, milyonlarca abone sayısı ile dünyanın en popüler dijital akış platformu konumunda. Her geçen gün genişleyen içerik kütüphanesi ile kullanıcı deneyimini yükseltmeye çalışan platform, aynı zamanda aileler için dizi ve filmleri ile de adından söz ettiriyor. Bu içeriğimizde, Netflix üzerinden izleyebileceğiniz en iyi aile dizilerini ve filmlerini sizler için bir araya getirdik.

En iyi Netflix aile dizileri ve filmleri!

Better Call Saul – Dizi

En iyi Netflix aile dizi ve filmleri!

2015 yılında vizyona giren Better Call Saul, Breaking Bad’in yan dizisi olarak seyircilere sunuldu. Söz konusu yapım, Walter White ile uyuşturucu imalatı işine girip, suç dünyasına giriş yapan avukat Jimmy McGill’in hikayesini anlatıyor.

  • Yönetmen: Vince Gilligan, Peter Gould
  • Tür: Suç, drama
  • IMDb: 8.9/10

Netflix’te izleyebileceğiniz en iyi diziler (2023)

Netflix’te izleyebileceğiniz en iyi diziler (2023)

Bu içeriğimizde Netflix Türkiye’de yayımlanan en iyi dizileri sizler için bir araya getirdik. İşte en popüler Netflix dizileri…

Ayla – Film

En iyi Netflix aile dizi ve filmleri!

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Ayla, 1950 yıllarındaki Kore Savaşı’nda yetim kalan kız çocuğuna odaklanıyor. Ailesini kaybeden bu kız çocuğunu savaşta yer alan Süleyman Astsubay bulur ve ona Ayla ismini verir. Süleyman Astsubay ile Ayla arasında kısa bir süre sonra baba-kız ilişkisi başlar. Türk imzası taşıyan başyapıtlar arasında yer alan Ayla, Netflix üzerinden izleyebileceğiniz en iyi aile filmlerinden birisi.

  • Yönetmen: Can Ulkay
  • Tür: Biyografi, drama, tarih, savaş
  • IMDb: 8.3/10

Breaking Bad – Dizi

En iyi Netflix aile dizi ve filmleri!

Netflix’in en iyi dizisi olarak görülen Breaking Bad, kanser teşhisi konulan Walter White isimli bir kimya öğretmenine odaklanıyor. Ailesinin geçimini sağlamakta zorlanan White, hastalığını öğrendikten sonra eski öğrencisi Jesse Pinkman ile işbirliği yaparak uyuşturucu imalat etmeye başlarlar. İkili, büyük başarılara imza atar.

  • Yönetmen: Vince Gilligan
  • Tür: Suç, dram, gerilim
  • IMDb: 9.5/10

Şirinler – Film

En iyi Netflix aile dizi ve filmleri!

Çizgi filmin üç boyutlu hali olan Şirinler filmi, Gargamel’in Şirinler’in köyünü bulması ile başlıyor. Kovalama, Şirinler’in büyülü geçitten geçmesinin ardından New York’ta devam ediyor. 2011 yılında çıkış yapan filmin oyuncu kadrosunda Neil Patrick Harris ve Jayma Mays gibi ünlü isimler de yer alıyor.

  • Yönetmen: Raja Gosnell
  • Tür: Animasyon, macera, komedi, aile, fantazi
  • IMDb: 5.4/10

IMDb puanlarına göre en iyi filmler! (2023)

IMDb puanlarına göre en iyi filmler! (2023)

Bu içeriğimizde IMDb puanlarına göre en iyi filmleri sizler için bir araya getirdik. İşte IMDb Top 10 filmler…

Doctor Who – Dizi

En iyi Netflix aile dizi ve filmleri!

Doctor Who, zaman yolculuğu yapabilen gizemli bir karakter olan Doktor’un maceralarını anlatıyor. TARDIS adlı mekik şeklindeki zaman makinesi, istediği herhangi bir zamana yolculuk yapabilmesini sağlar. Bir zaman Lordu olan doktor, gezegenleri, uzay gemilerini, tarihî dönemleri ve farklı galaksileri keşfeder.

  • Yönetmen: Sydney Newman
  • Tür: Macera, drama, bilim kurgu
  • IMDb: 8.6/10

En iyi Netflix aile dizileri ve filmleri için ikinci sayfaya geçebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.