enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,1649
EURO
35,0910
ALTIN
2.470,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Parçalı Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C

Ara bölgede ortak miting düzenlenecek

Ara bölgede ortak miting düzenlenecek
01.05.2023 10:47
A+
A-

[ad_1]

İşçi ve emekçilerin dünya çapında kutladığı, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramı bugün kutlanıyor.

KKTC’de olduğu gibi birçok ülkede resmî tatil kabul edilen bugün, kuzey ve güneyden Dünya Sendikalar Federasyonu üyesi bir grup sendika ara bölgede “Dayanışma-Yeniden Birleşme-Sosyal Adalet” sloganıyla miting düzenliyor.

Mitinge kuzeyden katılacaklar saat 17.30’da Lefkoşa’da Kuğulu Park’ta toplanıp 18.00’de ara bölgedeki Çetinkaya (Taksim) sahasına yürüyüşe geçecek. Kıbrıslı Rum emekçilerin de katılacağı mitingdeiki toplumlu ortak 1 Mayıs deklarasyonunun iki dilde DEV-İŞ ve PEO başkan ve genel sekreterlerince okunacak.

Etkinlikte daha sonra iki toplumlu müzisyenler Prospectus, Arda Gündüz, Niyal Öztürk, Frederiki Tombazou ve Dimitris Mesimeris şarkılar söyleyecek.

 



[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.