enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Uygun fiyatlı Redmi 12 global yolunda!

Uygun fiyatlı Redmi 12 global yolunda!
04.05.2023 11:05
A+
A-

Akıllı telefon pazarının başarılı oyuncularından Xiaomi’nin çok yakında kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı Redmi 12 modeli için geri sayım başladı. Daha önce IMEI veri tabanında ortaya çıkan akıllı telefon son olarak TKDN veri tabanında göründü. Bu da çok yakında tanıtılacağı iddialarını büyük ölçüde doğruladı.

Redmi 12 TKDN veri tabanında ortaya çıktı

Yaklaşan Redmi 12, 23053RN02A model numarasıyla TKDN veri tabanında ortaya çıktı. Liste telefonun herhangi bir teknik özelliğini göstermese de çok yakında globalde vitrine çıkacağı iddialarını doğruluyor. Bunun dışında geçmiş sızıntılar sayesinde cihazın neler sunacağına dair akıllarda çok fazla bir soru işareti yok.

Redmi 12 TKDN veri tabanında ortaya çıktı

Xiaomi, standart Redmi 12 modelinde MediaTek tarafından üretilen Helio G88 işlemciye yer verecek. 12 nm teknolojisiyle üretilen işlemcide 2 adet 2.0 GHz ARM Cortex-A75 ve 6 adet 1.8 GHz Cortex-A55 çekirdeğe sahip. Helio G88 işlemcide Mali-G52 MC2 grafik arabirimi kullanıldığını belirtmekte fayda var.

Uygun fiyatlı Vivo Y36 4G’nin detayları ortaya çıkıyor!

Uygun fiyatlı Vivo Y36 4G’nin detayları ortaya çıkıyor!

Vivo Y36 4G, Bluetooth SIG internet sitesinde V2247 model numarasıyla listelendi. Yeni modelin özellikleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Yeni modelin Redmi 10 ile aynı ekran özelliklerine sahip olacağı tahmin ediliyor. Hatırlanacağı üzere Redmi 10 modelinde 6.5 inç, 90 Hz tazeleme hızına sahip FullHD Plus ekran kullanıldı. Bunun dışında 6 GB ve 8 GB RAM seçeneği ve 128 GB ve 256 GB depolama opsiyonları mevcut olacak.

Dörtlü kamera dizilimiyle tanıtılacağı belirtilen model, 50 Megapiksel ana kamera ve 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 Megapiksel derinlik sensörü ve 2 Megapiksel makro kamera ile karşımıza çıkacak. Cihazın öz çekim kamerasının teknik detayları henüz bilinmiyor.

Cihazın 33W hızlı şarj teknolojisiyle tanıtılacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Şirketin Redmi 12 modelinde 5.000 mAh bataryaya yer vereceği tahmin ediliyor.

Siz Redmi 12 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.