enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Akıllı telefonda devrim: Nothing Phone (2) özellikleri sızdı!

Akıllı telefonda devrim: Nothing Phone (2) özellikleri sızdı!
07.05.2023 09:30
A+
A-

Şeffaf tasarımlı ilk modeliyle akıllı telefon dünyasını alt üst eden Nothing, yeni cihaz üzerinde çalışıyor. Nothing Phone (2) ile ilgili yeni sızıntılar, tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı. Snapdragon 8+ Gen 1’den gücünü alacak cihazda, göze çarpan bir ekran yer alacak.

Nothing Phone (2) tasarımı ve özellikleri nasıl olacak?

MWC 2023’teki duyurusundan bu yana Phone (2)’yle ilgili söylentiler gündemden düşmüyor. Cihazın göze çarpan ilk özelliği, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden gücünü alması olacak. Bu işlemcinin, 8GB / 12GB RAM ile performansını artırması bekleniyor.

Depolama tarafında 128GB / 256 GB seçenekleriyle gelecek Phone (2); FHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına yer veren 6.55 inç AMOLED panele sahip olacak. Parmak izi tarayıcının ekrana gömülü olarak gelmesi bekleniyor.

Uygun fiyatlı Galaxy S23 FE kamera özellikleri belli oldu! İşte tüm bilinenler

Uygun fiyatlı Galaxy S23 FE kamera özellikleri belli oldu! İşte tüm bilinenler

Amiral gemisi serisinin uygun fiyatlı alternatifi olarak piyasaya sürülecek olan Galaxy S23 FE hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Sızdırılan bilgilere göre Phone 2, optik görüntü sabitleme (OIS) destekli 50 Megapiksel ana ve iki sensör barındıracak. Ön tarafındaki selfie kamerasının ise ekrana gömülü olarak sunulması bekleniyor. Cihazın 67W hızlı şarj destekleyen 5000 mAh bataryadan besleneceği söyleniyor.

Android 13 tabanlı NothingOS 1.5 ile kutudan çıkacak yeni model, şık ve sade arayüzüyle rakiplerinden ayrılacak. Ayrıca daha önceki bir açıklama, Nothing’in Android 14 beta desteği kazanacağını gösterdi. Bu yüzden Android 14’e yükseltilmesi fazla zaman almayacaktır.

Sızıntılar, Phone 2’nin alüminyum çerçeveye yer vereceğini gösteriyor. Çıkış tarihi ve fiyatı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.