enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
23°C
KKTC
23°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C

Vin Diesel sürprizi bozdu: Fast X bir üçleme olarak gelecek!

Vin Diesel sürprizi bozdu: Fast X bir üçleme olarak gelecek!
14.05.2023 02:53
A+
A-

Artık ömrünün sonlarına yaklaşan Hızlı ve Öfkeli serisi 19 Mayıs günü vizyona 10. filmini sokmaya hazırlanıyor. Ardından önümüzdeki yıllarda çıkması beklenen 11. filmin ardından beyaz perdeye veda edeceği düşünülen serinin aslında 12. filminin de olduğu ortaya çıktı. Kısacası konuyla alakalı olarak Vin Diesel sürprizi bozdu diyebiliriz. İşte konuyla ilgili detaylar…

Hızlı ve Öfkeli serisine 12. filmde gelecek!

Hızlı ve Öfkeli serisi 2001 yılında ilk kez beyaz perde ile buluştu. Daha sonrasında ilk başta otomobil yarışlarını ön plana çıkartarak ilerleyen bir film serisi haline dönüştü. Aksiyon ve otomobilleri ana konu haline getiren Hızlı ve Öfkeli serisi 19 Mayıs günü vizyona 10. filminin girmesini bekliyor.

hızlı ve öfkeli 10

Hızlı ve Öfkeli serisinin ise 11. filmle beraber biteceği belirtilmişti. Yapımcılar 10. ve 11. filmin birbirlerinin devamı niteliğinde olacağını ve hikayenin tamamen sona ereceğini ifade ediyorlardı. Fakat Vin Diesel sürprizi bozdu diyebiliriz. Vin Diesel dün yaptığı bir açıklamada sürprizi tam anlamıyla ağzından kaçırdı.

Netflix, sevilen film için müjdeyi verdi: İkincisi yolda!

Netflix, sevilen film için müjdeyi verdi: İkincisi yolda!

Netflix, bugün yaptıkları paylaşım ile popüler yapım The Platform’un devam filmini doğruladı. İşte ilk görseller…

Serinin aile babası olarak bilinen Dominic Toretto’yu canlandıran Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmlerinin bir üçleme şekilde olacağını belirtti. Yani 10., 11. ve sürpriz olarak gelen 12. filmin birbirlerini tamamlayacağını böylece 12. filminde Hızlı ve Öfkeli hayranlarıyla buluşacağını belirtti.

Serideki son filmlerle alakalı bilgileri derlersek eğer, 11. filmin çekimlerinin henüz başlamadığını belirtelim. 11. filmin yönetmen koltuğunda Louis Leterrier oturacak. Filmin senaryosunu ise Mortal Kombat ve Birds of Prey filmlerinin de yazarları olan Christina Hudson ve Oren Uziel tarafından yazılacak. Oyuncu kadrosunda 9. ve 10. filmdeki isimlerin bulunacağı belirtiliyor.

hızlı ve öfkeli 10

Serinin 10. filmine gelirsek 19 Mayıs 2023 günü vizyona girecek. Film serinin aile babası Dominic Toretto’nun, kötü karakter Cipher’dan korunmasını konu alacak. Cipher babasının ölümünden Toretto’yu sorumlu tutuyor. Bu yüzden de Toretto ve ailesine zarar vermenin peşinde. Kötü karakter Cipher’ı ise Jason Mamoa oynuyor.

Peki siz yeni Hızlı ve Öfkeli 10 filmi ve serinin üçlemesi şeklinde çıkacak olan 10., 11. ve 12. filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.