enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
21°C
KKTC
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Fiyatı rakiplerinin yarısı! İşin uzmanı ile Philips TAT5506’yı inceledik!

Fiyatı rakiplerinin yarısı! İşin uzmanı ile Philips TAT5506’yı inceledik!
20.05.2023 20:59
A+
A-

Oyun oynarken ya da spor yaparken kablo karmaşasından kurtulmak isteyenler için fiyatı ve özellikleriyle ilgi çeken Philips TAT5506 TWS kulak içi kablosuz kulaklık modelini inceledik.

Philips TAT5506 TWS kablosuz kulak içi kulaklık incelemesi

SDNShiftdelete.net

True wireless kulaklık sadece harika görünmekle kalmıyor, aynı zamanda odaklanmanıza da olanak tanıyor. Gelişmiş gürültü engelleme, istenmeyen sesleri filtreler ve Farkındalık Modu, çevrenizdeki dünyayı duymanızı sağlar. Yakınınızdaki biriyle kulaklığı çıkarmadan sohbet etmek için Philips Headphones uygulamasında Gelişmiş Ses Aktarımı Modu’nu etkinleştirebilirsiniz.

Sesinize odaklanan iki mikrofon ile net bir şekilde duyulabilirsiniz ve bir kulaklığı kullanırken diğerini şarj ederek konuşma sürenizi ikiye katlayabilirsiniz. Mikrofonlar, kullandığınız kulaklığa otomatik olarak atanır ve mevcut kulaklığınızın pili azaldığında değiştirebilirsiniz.

Asus ROG Ally Extreme kutudan çıkıyor!

Asus ROG Ally Extreme kutudan çıkıyor!

Asus’un son günlere damga vuran yeni el konsolu ROG Ally Extreme kutu açılış videosuyla karşınızdayız. Özellikleri neler?

Kulaklıklarda bulunan kontroller ile çalma listenizi duraklatabilir, aramaları yanıtlayabilir ve telefonunuzun sesli asistanını uyandırabilirsiniz. Kulaklıklar anında eşleştirmeye hazırdır. Eşleştikten sonraysa şarj kutusunu açar açmaz telefonunuza yeniden bağlanırlar.

Philips TAT5506 TWS satın almak için: https://bit.ly/3WkzJOA

Peki siz Philips TAT5506 TWS kulaklıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşleriniz yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.