enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Keşke Türkiye’ye gelse: Samsung yeni fiyat performans akıllı telefonunu tanıttı!

Keşke Türkiye’ye gelse: Samsung yeni fiyat performans akıllı telefonunu tanıttı!
06.06.2023 17:00
A+
A-

Samsung marka stratejisi olarak her bölge için farklı cihazlar sunmaya devam ediyor. Bugünse karşımızda Hindistan pazarı için üretilmiş bir telefon var. Ancak telefonun özelliklerine baktığımızda artan kur ve vergi oranları karşısında Türkiye’nin aradığı cihaz diyebiliyoruz. Keşke Türkiye’ye gelse dediğimiz Samsung Galaxy F54 ile ilgili detaylar haberimizde…

Samsung’un yeni fiyat performans canavarı: Samsung F54 5G

Samsung Hindistan’a özel modeli F54 5G’yi dün tanıttı. Tanıtılan model performans canavarı olmasının yanı sıra oldukça uygun fiyatlı. 29 bin 999 Hindistan rupisine satılan telefonun fiyatını dolar kurunda yazdığımızda 346 dolarlık bir fiyat etiketi ortaya çıkıyor. Hindistan’da hızlıca stokların tükenmesi bekleniyor.

Telefon 6.7 inç büyüklüğünde Full HD AMOLED bir ekrana sahip. Bu ekran 120 Hz tazeleme hızına sahip ve Gorilla Glass 5 tarafından korunuyor. Cihaz Android 13 sürümü ile kutudan çıkıyor ve Andorid 14 desteği mevcut. Arka kısma baktığımızda bizleri 3 kamera karşılıyor. Samsung F54 5G fiyatına kıyasla kamera kısmında beklenilenin fazlasını sunuyor.

Çocukların gizliliğini ihlal etti: O markaya büyük ceza!

Çocukların gizliliğini ihlal etti: O markaya büyük ceza!

Microsoft’tan büyük hata! 5 yıllık süreçte veri ihlali yaşandı. İşte konuyla ilgili detaylar haberimizde…

32 Megapiksel ön kameraya sahip olan cihaz, arka kamera bölümünde optik görüntü sabitleme (OIS) destekli 108MP ana kamera sensörü kullanacak. Ayrıca 8 MP ultra geniş sensör ve 2 MP makro kamerada arka kısımda yerini aldı. Telefonun kamera testlerine bakıldığındaysa stabil bir fotoğraf kalitesi görülüyor.

Galaxy F54, sekiz çekirdekli Exynos 1380 işlemciyle geliyor. 6000mAh batarya ve 25W hızlı şarj desteği barındıran cihaz, 8 GB RAM ve 256 GB depolama ile satılacak. Wi-Fİ 6 teknolojisine sahip olan cihaz ayrıca 5G içinde gerekli alt yapıya sahip. Bu fiyat segmenti içerisinde zor bulunan bir özellik diyebiliriz.

samsung galaxy f54
  • Ekran: 2.400 x 1.080 piksel Full HD+, 120 Hz, 6.7 inç AMOLED
  • İşlemci: Exynos 1380
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 128/256 GB
  • Ön Kamera: 32 Megapiksel
  • Arka Kamera: 108 Megapiksel + 8 Megapiksel ultra geniş+ 2 Megapiksel makro
  • Pil: 25W hızlı şarj destekli 6000 mAh

Peki siz Samsung Galaxy F54 ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Sizce fiyat performans cihazı olabilecek mi? Görüşlerinizi Yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.