enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4582
EURO
34,9028
ALTIN
2.437,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Google Pixel 7 serisinin depolama özellikleri belli oldu!

Google Pixel 7 serisinin depolama özellikleri belli oldu!
13.09.2022 16:51
A+
A-

Google, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Pixel 6 modelleriyle gündemden düşmedi. Seri, teknik özellikleri ve tasarımıyla sınıfı geçse de belirli aralıklarla patlak veren sorunlarla sektörde olumsuz bir havaya neden oldu. Son olarak şirket, mayıs ayında düzenlenen I/O 2022 konferansında beklenmedik bir şekilde Pixel 7 modellerinin ön gösterimini yaptı. Son olarak tanıtım tarihleri açıklanan modellerin depolama kapasiteleri belli oldu.

Google Pixel 7 serisi iki depolama seçeneğiyle gelecek

Yukarıda da belirttiğimiz üzere Google Pixel 7 serisinin tasarımlarını I/O 2022 konferansı sayesinde büyük ölçüde biliyoruz. Ancak elimizde akıllı telefonların teknik özellikleriyle ilgili kapsamlı bilgiler yok. Ancak bu durum etkinlik tarihi yaklaştıkça değişiyor. Zira seri 6 Ekim 2022 tarihinde kullanıcıların karşısına çıkacak.

Google Pixel 7
Google Pixel 7 modellerinin depolama kapasiteleri

Google Pixel 7 serisinin depolama seçenekleri belli oldu. Bu kapsamda cihazlar 128 ve 256 GB olmak üzere iki farklı dahili depolama opsiyonuyla satışa çıkacak. Tabii burada rakiplerinin neredeyse 1 TB’a kadar varan seçenekleri kullanmaya başlaması Google için herhangi bir dezavantaj olur mu ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.


Google, Play Store’daki şüphelere son verecek!

Google, Play Store’daki şüphelere son verecek!

Teknoloji devi Google, Play Store incelemelerinde ve değerlendirmelerinde filtrelemenin yeni bir yolunu sunuyor. İşte detaylar!

Pixel 7 modelleri seleflerine büyük ölçüde benzerlik gösterecek. Bu bağlamda standart modelin çift ve Pro modelin ise üçlü kamera kurulumuyla kurulumuyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Akılı telefonların kamera kurulumunu 50 Megapiksel Samsung GN1 ana ve 13 Megapiksel Sony IMX38 ultra geniş açı sensörleri oluşturuyor. Bunun yanı sıra Pro’da 48 Megapiksellik bir de Samsung GM1 telefoto sensörü yer alıyor. Son olarak iki cihazda da Samsung 3J1) selfie kamerası kullanılacak.

İki modelde de OLED panel yer alacak. Ancak asıl farklılık ekran boyutları ve tazeleme hızlarında mevcut. Zira standart model 90Hz tazeleme hızı sunan 6,4 inç, Pro ise 120Hz yenileme hızı sunan 6,7 inç ekranla gelecek. İşlemci tarafında ise şirketin kendi üretimi olan Google Tensor G2 yer alacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.