enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5304
EURO
34,9073
ALTIN
2.444,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Parçalı Bulutlu
26°C
KKTC
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Stalk yapacakmış gibi: WhatsApp çoklu hesap dönemi başlıyor!

Stalk yapacakmış gibi: WhatsApp çoklu hesap dönemi başlıyor!
16.06.2023 15:46
A+
A-

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, her geçen gün yeni bir özellikle karşımıza çıkıyor. Bugün ise şirket, yeni bir özellik getirmeye hazırlanıyor. Bu özellikle birlikte WhatsApp kullanıcıları tek bir telefonda birden fazla hesap kullanma şansına sahip olacak. Peki, WhatsApp çoklu hesap özelliği nasıl olacak? İşte tüm bilinenler!

WhatsApp’ta hesaplar arasında geçiş yapmak mümkün

Meta’nın sahibi olduğu mesajlaşma platformu WhatsApp, geçtiğimiz haftalarda telefon numarası olmadan kullanıcıların hesaplarını kullanmalarını sağlayan bir özellik getirdi. Şimdi ise WhatsApp çoklu hesap döneminin başlayacağı ortaya çıktı.

Stalk yapacakmış gibi WhatsApp çoklu hesap dönemi başlıyor!

WhatsApp’ın yeni özelliği uygulamanın işletme sürümünde ortaya çıktı. Özelliği görenlerin aklına ise ilk olarak Instagram’daki birden fazla hesap açma özelliği geldi. Söz konusu özellik WhatsApp Business beta 2.23.13.5 güncellemesinde tespit edildi.

WhatsApp’ta yeni dönem: Video mesaj özelliği geliyor!

WhatsApp’ta yeni dönem: Video mesaj özelliği geliyor!

WhatsApp yeni özellikleri ile gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Yeni gelen güncellemeler ile WhatsApp video mesaj özelliği artık aktif!

Ortaya çıkan ekran görüntüsüne göre kullanıcılar, telefonda birden fazla WhatsApp hesabı kullanabilecek. Ayrıca bu hesaplar arasında istedikleri gibi geçiş yapma şansına sahip olacaklar. Aktarılan bilgilere göre çoklu hesap özelliğinin entegrasyonu ile kullanıcılar kişisel konuşmalarını ve iş görüşmelerini tek uygulama üzerinden yönetecek.

Söz konusu bu ayrım, kullanıcıların gizliliğini korumasını bildirimleri verimli bir şekilde yönetmesine yardımcı olacak. Böylece paralel uygulamalara gerek kalmadan farklı hesaplar arasında geçiş yapmak mümkün oluyor.

Stalk yapacakmış gibi WhatsApp çoklu hesap dönemi başlıyor!

Çoklu hesap özelliği WhatsApp Business uygulamasının geliştirilmesinde ortaya çıkmasına rağmen işletmelere özel bir özellik değil. Bundan dolayı ilerleyen zamanlarda WhatsApp çoklu hesap özelliğinin herkes tarafından kullanılabilir olduğunu gösteriyor.

Peki, siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu özellik faydalı olacak mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.