enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

13.999 TL’ye fiyat performans hazır sistem incelemesi!

13.999 TL’ye fiyat performans hazır sistem incelemesi!
20.06.2023 18:52
A+
A-

Son dönemdeki piyasa dalgalanmaları ve küresel enflasyon nedeniyle teknoloji fiyatları sürekli artmaktadır. Bu sebeple, uygun fiyatlı bir oyun bilgisayarı arayışında olan takipçilerimize özel olarak bir sistem oluşturuyoruz. İşte SDN takipçileri için 13.999 TL’ye sunduğumuz yüksek performanslı ve fiyat/performans açısından avantajlı bir oyuncu bilgisayarı incelemesi!

Gençer Gaming 13 bin 999 TL’lik fiyat performans sistemi incelemesi!

Gençer Gaming sponsorluğuyla hazırladığımız RX 7600 gaming sistem, SDN takipçilerine özel indirimli fiyat ile alınabilecek. Tabii stokların sınırsız olmadığını belirtelim. Ayrıca paylaştığımız bağlantı üzerinden dilediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz.

SDNShiftdelete.net

Gençer Gaming SDN hazır sistemi satın almak için: https://bit.ly/3XilIBF

250 adet stok için geçerli 13.999 TL bütçe ile alabileceğiniz en iyi hazır sistem seçeneklerinden biri olan ürün; Ryzen 5 5600 işlemcisine sahip. Cihazın ekran kartı ise SAPPHIRE PULSE AMD Radeon™ RX 7600 8GB AMD RDNA 3 modeli. Ray Accelerator gibi çeşitli çekirdeklere sahip olan ekran kartı yüksek grafikte oyun oynamanızı sağlıyor.

Yeni asgari ücret ile satın alabileceğiniz telefonlar!

Yeni asgari ücret ile satın alabileceğiniz telefonlar!

Asgari ücrete bugün itibariyle yüzde 34 zam yapıldı. Peki yeni zamla birlikte asgari ücretle satın alabileceğiniz telefonlar hangileri?

Sistemin RAM kapasitesi ise Apacer markasının 16 GB belleği oldu. Kasada yer alan RAM, 2×8 formatında ve 3600 MHz frekans hızıyla karşımıza çıkıyor. Diğer yandan 512 GB kapasiteli NVMe M.2 SSD’si de sistemin parçaları arasında yer alıyor. Ayrıca bu parçaların bir araya geldiği kasa ise Everest FLAT MESH 4x12cm Rainbow Fan Tempered Camlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası kasası oldu. Çok fan istemeyen ve büyük olmayan bu kasada RGB ışıklandırma da yer alıyor.

ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ;

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.