enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4615
EURO
34,7745
ALTIN
2.420,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
25°C
KKTC
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Meta’nın Twitter rakibi uygulaması Google Play Store’da!

Meta’nın Twitter rakibi uygulaması Google Play Store’da!
01.07.2023 15:46
A+
A-

Twitter, Elon Musk ile birlikte belki de en büyük çöküşlerinden birini yaşıyor. Bununla birlikte birçok platform bu krizi fırsata çevirerek Twitter’a rakip olmaya başladı. Meta’da bu rakiplerden biri olarak Threads’i ortaya koydu. Twitter rakibi Threads Google Play Store’da görüntülendi. İşte Threads hakkında detaylar…

Threads Google Play Store’da görüntülendi!

Meta’nın uzun yıllar üzerinde çalıştığı ancak bir türlü sunmadığı Twitter rakibi uygulaması sonunda görüldü. Twitter’ın çöküş dönemini fırsat bilerek çalışmaları hızlandıran Meta artık Threads için son düzlüklere gelindiğini bildirdi. Uygulama Google Play Store’da görüntülendi.

Twitter rakibi

Twitter üzerinde sızıntı görselleri paylaşan kullanıcı Alessandro Paluzzi, Threads’i Google Play Store’da görüntüledi. Ortaya çıkan ilk görseller sayesinde uygulamanın az çok neye benzeyeceğini anlamış olduk. Klasik Meta tasarım dili ile ortaya çıktığı gayet net bir şekilde ortada. Threads tasarımı birçok detayında Meta ruhunu yaşatıyor.

Twitter rakibi

Instagram ile oldukça benzer tasarımlara sahip olan Threads aslında onun bir uzantısı gibi de isimlendirilebilir. Paylaşılan ilk görsellerde Instagram kullanıcı adınızı Threads platformunda da kullanabileceğinizi, Instagram takipçilerinize erişebileceğinizi ve sohbetler ile etkileşim haline geçebileceğiniz belirtilmiş. Uygulamanın logosuna baktığımızdaysa sanki Instagram kullanıcı adlarının önünde yer alan “@” işaretine bir gönderme var gibi.

Twitter rakibi

Uygulamanın Google Play Store’da yer alan açıklaması ise şu şekilde: “Threads, toplulukların bir araya gelip bugün önem verdiğiniz ve yarın trend olacak konuları konuştuğu yerdir. İlgilendiğiniz şey ne ise, onu üreten insanları ve seven diğer insanları takip edip bağlantı kurabilirsiniz ya da kendiniz bir üretici olup, fikirlerinizi, görüşlerinizi ve yaratıcılığınızı dünyayla paylaşabilirsiniz.”

Türkiye’de satılan elektrikli otomobiller ve fiyatları! [Temmuz 2023]

Türkiye’de satılan elektrikli otomobiller ve fiyatları! [Temmuz 2023]

Sizlerle Türkiye’de satılan tamamen elektrikli otomobil modelleri ve Temmuz 2023 fiyat listelerini paylaşıyoruz.

Genel bir toparlama yaptığımızda Threads uygulaması aslında Facebook ve Instagram uygulamalarının harmanlanmış hali olacak diyebiliriz. Facebook ve Instagram da bulunan kitlelerin Threads platformunda buluşması ve Twitter’da olduğu gibi belirli konular hakkında herkese açık sohbetler gerçekleştirmesi hedefleniyor. Twitter’da yer alan sohbet odaları vb. özelliklerinse Threads platformunda yer alıp almayacağı ise bilinmiyor.

Peki siz Meta’nın Twitter rakibi uygulaması Threads hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce başarılı olacak mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.